MORE

Ad-Blocker sustinut de Samsung dispare de pe Play Store

Reclamele sunt baza sistemului de operare mobil Android produs de Google. Iar atunci cand acestea nu sunt afisate, compania pierde bani. Logica este simpla si usor de inteles, avand in vedere ca discutam de un sistem de operare folosit de milioane de utilizatori. Din pacate multe dintre reclame sunt invazive, reusind sa iti acapareze tot ecranul, fara sa discutam de ad-uri care nu pot fi inchise, unele dintre ele avand chiar 30 – 50 de secunde. Asa a aparut Ad-Blocker-ul, pentru a evita aceste neplaceri si evident Samsung, ca o firma care se respecta a sustinut si ea o asemenea aplicatie. Mai exact: Adblock Fast. Aplicatie care a disparut miraculos de pe Play Store.

Conform Google, Adblock Fast incalca o serie de reguli interactionand cu alte aplicatii si servicii, motiv pentru care compania a considerat de cuvinta sa retraga app-ul de pe rafturile virtuale ale utilizatorilor.

Ceea ce este interesant, este ca AdBlock Fast foloseste acelasi tip de interactiune si cod precum AdBlock Plus, o alta aplicatie populara pentru indepartarea acelor reclame calcatoare pe nervi. Sa fie acesta motivul pentru care Samsung doreste sa implementeze o tehnologie Ad-Blocking pe telefoanele lor? Cine stie! Cert este ca Adblock Fast a disparut de pe Play Store, iar in acest moment Samsung lucreaza la un software proprietar de acest tip, cu toate ca au oferit binecuvantarea realizatorilor aplicatiei, Rocketship Apps. Binecuvantare pe care inca o sustin se pare.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button