GamingPC&ConsolesȘtiri IT

ADATA XPG lansează tastatura de gaming INFAREX K20

ADATA Technology a lansat ieri tastatura de gaming XPG INFAREX K20. Destinată jucătorilor pasionați, tastatura are o carcasă neagră elegantă, comutatoare mecanice albastre, o forță de acționare de 50g și taste iluminate cu 11 efecte de iluminare, pentru funcționalitatea deplină a jocului și fler. Tastele INFAREX K20 sunt proiectate pentru longevitate și durabilitate, cu o durată de viață de 50 de milioane de apăsări, și cu funcționalitate anti-ghosting pentru a asigura că apăsările simultane ale tastelor sunt înregistrate întotdeauna.

Simte fiecare apăsare cu un feedback tactil excepțional

Cu ajutorul tastelor mecanice albastre, jucătorii se vor bucura de feedback-ul tactil uimitor oferit cu fiecare apăsare. Capacele ergonomice ale tastelor, combinate cu forța de acționare de 50g, oferă utilizatorului o senzație tactilă satisfăcătoare. În plus, cu funcționalitățile anti-ghosting, utilizatorii nu trebuie să își mai facă griji cu privire la conflictele de semnal atunci când sunt apăsate mai multe taste simultan sau taste apăsate greșit.

Creează atmosfera potrivită cu până la 11 efecte de iluminare

Tastele INFAREX K20 sunt echipate cu 11 efecte de iluminare care pot fi ușor schimbate cu tasta dedicată Mode. În plus, viteza efectelor de iluminare poate fi ajustată cu două taste suplimentare pe fiecare parte a tastei Mode, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot personaliza efectul de iluminare pentru a crea atmosfera dorită pentru orice joc pe care îl joacă sau starea de spirit în care se află. Pentru funcționalitate sporită, INFAREX K20 oferă Media Keys care permit utilizatorilor să ajusteze rapid volumul sonor sau alți parametri media în mijlocul unei bătălii feroce, eliminând necesitatea de a deschide alte programe sau aplicații.

Rezistență sporită pentru jocuri intense

Jocurile constante și intense pot afecta serios o tastatură, doar că INFAREX K20 este construită pentru a fi durabilă și rezistentă. Tastele sale sunt evaluate pentru 50 de milioane de apăsări și dispune de un cablu extrem de robust, care utilizează un design armat care îl face mai rezistent la rupere, încurcare sau spargere.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button