PCPC&Consoles

ADATA XPG EMIX H30 Review – ADATA s-au apucat de facut casti de gaming!

Adata XPG EMIX H30. Nu, nu este un nou SSD sau kit de RAM, H30 este o superba pereche de casti pentru gameri si nu numai! Desi producatorul Adata este recunoscut pentru stocari si memorii RAM, in premiera acestia au lansat si casti cu care au reusit sa ne impresioneze!

Adata XPG EMIX H30  este printre cele mai bune casti de gaming sosite la test in anul 2017. Acestea sunt excelente atat prin designul rezistent dar si prin calitatea oferita de difuzoare si amplificatorul cu care vine la pachet. DAC-ul  SOLOX F30 se conecteaza la PC utilizand un cablu mini USB, o mufa pe care rar o mai vedem pe dispozitive. DAC-ul are si rol de amplificare si de procesare a diverselor efecte de sunet precum Virtual 7.1.

Acesta are o memorie interna cu patru efecte de egalizator integrate, acestea sunt presetate pentru Gaming, Movie, Voice si Music. Comutarea intre ele se face cu o simpla apasare de buton. Avem acces rapid din butoane si pentru comutarea sunetului de pe casti pe boxe sau oprirea si pornirea mcirofonului. Pentru controlul volumului avem un buton mare si precis care ofera un feel tactil foarte placut.

Tot pe amplificator se regasesc trei porturi USB, dintre care unul va fi ocupat de catre casti, iar restul pot fi utilizate pentru ce doriti. Daca aveti o pereche de boxe stereo, le puteti trece prin acest amplificator, astfel puteti comuta rapid intre casti si boxe. Castile H30 dispun de difuzoare mari de 53mm care ofera un bass puternic, dar pe langa bass, spre deosebire de alte casti, acesta ofera o gama larga de frecvente, iar muzica are si medii si inalte, iar sunetul nu se aude infundat. H30 sunt printre putinele casti care suna bine atat in muzica cat si in gaming.

Am testat castile in CS:GO, iar separatia sunetului este foarte buna, iar pentru muzica am incercat multiple genuri precum trap, metal, rock si clasica, iar instrumentele suna foarte bine. Suntem extrem de incantati si nu ne asteptam ca sunetul sa fie atat de bun, tinand cont ca este prima pereche de casti lansata de Adata. Castile au cupe mari cu pernite moi care ofera confort sporit.

Banda de sustinere este auto-ajustabila, cu un element din metal rezistent la intindere. In pachet se regaseste si un suport care sustine amplificatorul si castile, astfel nu mai trebuie sa aruncati castile pe jos sau pe unde apucati. Suportul este masiv, din fier si este greu, ca sa nu se rastoarne. Castile se pot conecta si la console sau la telefon. Microfonul cu care vine H30 este detasabil si suporta noise canceling.

Calitatea microfonului este excelenta, iar din soft puteti activa functia de a va auzi vovea in casti, astfel nu va trebui sa tipati in timp ce vorbiti. Per total suntem foarte incantati de aceasta pereche de casti, iar pentru pretul de 200 euro, reprezinta o alegere ecelenta.

 

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button