PCȘtiri ITTECH

ADATA și XPG prezintă noi produse pentru un viitor inteligent la CES 2018

București, 12 ianuarie – ADATA® Technology, producător de top al modulelor DRAM de înaltă performanță și al produselor NAND Flash, prezintă o serie de produse inovatoare la Consumer Electronics Show 2018 ce are loc în perioada 9 – 12 ianuarie la Las Vegas: primele module de memorie XPG RGB SO-DIMM din lume, noul SSD ultra-rapid NGSFF PCIe, module de memorie NV-DIMM și cele mai noi produse pentru încărcare și spațiu de stocare. ADATA a prezentat și câteva produse din categoria roboți, ce utilizează tehnologia AI pentru ca vizitatorii să poată experimenta confortul oferit de inovație.

Module de memorie XPG RGB pentru gaming și căști de gaming profesionale

XPG a prezentat două noi module de memorie RGB DDR4, SPECTRIX D60RGB DDR4, care combină performanța extremă și radiatorul iluminat cu o viteză maximă de 4600MHz, și SPECTRIX DS40 DDR4 SO-DIMM, primele memorii SO-DIMM RGB din lume. Ambele sunt echipate cu software XPG Aura Sync pentru ca utilizatorii să poată personaliza atmosfera de iluminare.

Noile căști EMIX H40 oferă un sunet optimizat, permițând jucătorilor să intre rapid în jocuri. În plus, EMIX H40 sunt potrivite în special pentru jocurile FPS datorită tehnologiei Bit de ascultare optimizată, care oferă un sunet mai precis în jocurile FPS, permițând jucătorului să audă clar tot ce este în jurul său. Un alt produs audio, căștile in-ear EMIX I30, nu numai că oferă sunet 5.2 care poate furniza sunet surround real 3D, dar suportă și mai multe platforme și aplicații, inclusiv orice PC/Mac, Nintendo Switch, Sony PS4 VR, HTC VIVE, Xbox One, smartphone și tabletă. Utilizatorii le pot controla cu ușurință și se vor bucura de efectul sunetelor în orice joc.

SSD-uri PCIe de nouă generație cu design actualizat și viteze extreme

Ca răspuns la cererea în continuă creștere de pe piața orașelor inteligente și de gaming, ADATA a prezentat la CES 2018 și o nouă serie de SSD-uri PCIe. Modelul SX8200 PCIe Gen3x4 are cel mai recent standard NVMe 1.3 și cea mai nouă tehnologie NAND 64-Layer 3D, atingând viteze de citire/scriere de până la 3200/1700 MB/s. Pentru prima dată, ADATA a dezvăluit un nou SSD NGSFF (Next Generation Small Form Factor) care suportă capacități mai mari și capabilități de hot-swap superioare celor ale SSD-urilor M.2 existente. În plus, cel mai recent SSD din clasa U.2, SR2000SP, oferă o capacitate de 8TB, cu viteze de citire/scriere de până la 3200/2400 MB/s pentru aplicațiile de data center/servere.

Încărcarea wireless, USB-C, carduri de memorie A2 și spațiul de stocare extern îți vor completa stilul de viață mobil!

Odată cu dezvoltarea rapidă a dispozitivelor mobile, ADATA a lansat și o gamă largă de accesorii mobile la CES 2018. CW0050 este un suport de încărcare wireless cu o grosime de doar 6 mm și care suportă standardul de încărcare fără fir Qi pentru cele mai recente dispozitive mobile, cum ar fi Apple iPhone 8 / iPhone X sau Samsung Galaxy 8 / Note 8. Cablul de încărcare USB-C 3.1 2-în-1 nu numai că are o viteză de transfer de 5 GBps pentru telefoanele mobile cu un conector USB-C, dar funcționează și pentru smartphone-urile cu un conector micro USB.

Pentru utilizatorii de sisteme Android, cel mai nou card SD clasa A2 este optimizat pentru a salva direct aplicațiile de pe card și pentru a spori semnificativ stocarea pe dispozitivelor mobile.

Cele 3 noi baterii externe cu celule de înaltă densitate – P10050 / P16750 / P20010 sunt dispozitive moderne, cu greutate redusă și diverse variante de culori și capacități.

ADATA continuă să dezvolte noi opțiuni de hard disk-uri externe și SSD-uri în viitorul apropiat, inclusiv HDD-ul HD330 de 5TB, hard disk-ul extern HD710M Pro și SSD-ul extern SE730H cu USB-C și capacitate de 1TB.

Cele mai bune module de memorie de server: NV-DIMM

Memoriile de tip NV-DIMM, proiectate pentru aplicații critice ale data centrelor, au debutat de asemenea la CES 2018. NV-DIMM sunt o combinație între DRAM și SSD și asigură o capacitate mare și protecție în cazul pierderii energiei. Bazându-se pe experiența solidă în R&D a ADATA, cele mai recente module de memorie NV-DIMM pentru servere pot îmbunătăți eficiența generală, extind viața SSD-urilor și pot preveni pierderea neașteptată de date cauzată de anumite probleme de alimentare.

Partenerii ideali ai familiilor inteligente: Roboții AI ADATA

Ținând pasul cu dezvoltarea rapidă a tehnologiilor de inteligență artificială (AI), ADATA a prezentat la CES doi noi roboți – prieteni de jocuri și de învățare inteligenți. Roboții ADATA se conectează la o platformă de servicii cloud pentru a încadra inteligența artificială pentru interacțiunea vocală, o completare prietenoasă și inteligentă cu funcții de securitate ce pot fi monitorizate de la distanță. Noii roboți Moonbubu și Moonbobo îi vor însoți pe copii și le vor oferi programe captivante de educație și divertisment inteligent.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button