MORETECH

ADATA SC685 – Un SSD rapid, de tinut in portofel

ADATA este un brand care s-a consacrat pe piata gratie varietatii mari de produse pe care le ofera. De la periferice de gaming, la solutii de stocare si chiar componente pentru calculatoare, este un nume aproape omni-prezent. Astazi voi vorbi despre ADATA SC685, un SSD portabil ceva mai special. Cat de portabil? Cam cat sa incapa intr-un portofel. Cat de special? Ei, aici ar fi mai multe de zis.

ADATA SC685
ADATA SC685

Ce este ADATA SC685?

ADATA SC685 vine intr-o varietate de patru modele cu capacitati de 250GB si 500GB, respectiv 1 sau 2TB. De asemenea, poti alege intre alb si negru pentru aspectul SSD-ului. Insa nu capacitatea il scoate in fata, ci dimensiunile si greutatea. Acest SSD are 8.5 x 5.5cm si o grosime de numai 9.5 mm, iar greutatea este neglijabila, la doar 35 de grame. De aici si afirmatia ca poti sa-l cari in portofel sau chiar sa-l faci breloc de chei.

Conectivitatea lui ADATA SC685 se face prin USB 3.2 Gen 2 Type-C si poate fi conectat fara probleme si la dispozitive mai vechi care ofera suport doar pentru USB 2.0, astfel este un mediu de stocare foarte versatil.

ADATA SC685 Type C
ADATA SC685 Type C

La ce te poti astepta?

Pai, haide sa vedem cum sta treaba. Vorbim despre un SSD portabil ceva mai mare decat un stick, dar mult mai usor comparativ cu alte produse din categoria sa. Conectivitatea pe USB Type-C ne asigura faptul ca vom avea viteze destul de bune, iar pretul care pleaca de la 50 de euro pentru modelul de 250GB, mai ales pentru un astfel de accesoriu. Deci pretul nu este deloc rau.

Nu te poti astepta sa platesti mult mai putin decat costul unui model de top si sa primesti aceeasi performanta, dar daca sunt sigur de ceva, este ca viteza pe care o scoate ADATA SC685 este mult mai buna decat a unui HDD clasic si cu siguranta peste a stick-urilor USB 3.0 high-end. Este totusi un SSD.

ADATA SC685 Test
ADATA SC685 Test

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button