MORE

ADATA sarbatoreste 15 ani cu premii

ADATA se pregateste de aniversarea a 15 ani de activitate. Pentru a marca aceasta ocazie, ADATA lanseaza o campanie globala numita “Arata-ti dragostea pentru ADATA si castiga!”

Pe durata campaniei, ADATA va organiza concursuri lunare, oferind premii interesante, precum o tablet Apple iPad Air 2, hard disk-uri externe ADATA, camere Polaroid Cube, carduri micro SD ADATA, precum si kit-uri de accesorii mobile de la ADATA.

Promotia se desfasoara în perioada 18 Aprilie – 15 Iulie 2016.

Multumind fanilor pentru 15 ani de dragoste, viata si visuri împlinite

In cursul acestor 15 ani de activitate ADATA a devenind un brand global important, cu performanțe excelente în vanzari și o expertiza tehnologica in continua crestere. Inovatia sa si-a spus cuvantul în domeniul produselor pentru gaming, iluminare LED si accesorii mobile.
Incepand de astazi si pana pe 15 Iulie, posesorii sau cumparatorii produselor ADATA pot participa în promotie prin postarea unui unboxing sau review de produs ADATA. Acesta poate fi urcate fie pe una din paginile partenerilor nostri (Amazon, EBay sau Newegg), fie pe un blog, forum sau canal de social media.

În perioada campaniei, ADATA va organiza extrageri lunare, oferind în total 80 de premii. Castigatorii vor fi selectati prin sistemul de extragere random, urmand sa fie anuntati în datele de 20 Mai, 17 Iunie si 15 Iulie.

Pentru mai multe informatii despre campania aniversara, va rog vizitati: www.adata.com/event/2016/15th/index.php?lan=en

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button