MORE

Adata promite stocare externa cu USB 3.1

Adata se descurca bine pe toate domeniile legate de stocare sau module RAM, acestia reusind sa produca stick-uri USB 3, SSD-uri si memorii RAM DDR3 si DDR4. Compania are in plan sa reimprospateze toate liniile de productie destinate dispozitivelor de stocare externa, iar cele mai noi „harduri” externe vor beneficia de USB 3.1!

USB 3.1 este de doua ori mai rapid decat USB 3.0. Ne asteptam ca pe piata primele placi de baza cu USB 3.1 sa apara undeva la jumatatea lui 2015, iar prima tableta cu USB 3.1 se presupune ca va fi Nokia N1. USB 3.1 va putea furniza curent pana la 100watt, asa ca este posibil sa vedem in viitor si monitoare care au alimentare prin USB in loc de traditionalul transformator. Un lucru este cert, USB 3.1 deschide noi porti in dezvoltarea gadgeturilor.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button