Știri IT

ADATA prezintă noul CW0050 Wireless Charger

ADATA, unul din liderii mondiali în producția de memorii, prezintă astăzi încărcătorul wireless CW0050, o nouă paradigmă în tehnologia de încărcare fără fir.

Odată cu evoluția tehnologiilor mobile au apărut și numeroase telefoane capabile de încărcare wireless, incluzând popularele iPhone 8 și iPhone X. IHS Markit, companie de analiză și cercetare a pieței, a estimat că piața de dispozitive cu încărcare wireless va depăși 10 miliarde USD în 2019 și 1 miliard de smartphone-uri vor utiliza încărcarea fără fir până în 2020. Noul CW0050 reprezintă intenția ADATA de a intra pe această piață, fiind un suport de încărcare ultra-subțire, de doar 6 mm, cu certificare WPC Qi, sistem de încărcare neutru și design minimalist și elegant. În plus, modelul CW0050 este compatibil cu o gamă largă de telefoane iOS și Android, ceea ce înseamnă că oferă un grad ridicat de confort și eleganță pentru utilizatori.

Suportul CW0050 vă eliberează de grija permanentă de a menține telefonul încărcat sau de a lua adaptoare și cabluri atunci când vă aflați afară. În plus, cu o grosime de doar 6 mm, modelul CW0050 face economie de spațiu și este foarte discret. Trebuie doar să amplasați telefonul deasupra pad-ului CW0050 astfel încât telefonul să acopere întregul logo Qi și dispozitivul va începe să se încarce. CW0050 poate, de asemenea, să detecteze orice obiect metalic străin (Foreign Object Detection) aflat pe suprafața sa. În plus, CW0050 a trecut de cele mai stricte certificări Qi, iar condensatoarele sale ceramice asigură cea mai stabilă sursă de alimentare. Performanța sa nu este afectată de timp, temperatură sau tensiune. Acești factori se combină pentru a vă asigura că CW0050 este cea mai sigură opțiune de încărcare. În plus, modelul CW0050 este compatibil cu o gamă foarte largă de telefoane iOS și Android!

Echipat cu cea mai nouă tehnologie și proiectat cu gândul la siguranță, CW0050 utilizează chipset-uri și condensatoare de ceramică de cea mai bună calitate, oferind performanțe superioare în ceea ce privește capacitatea de alimentare, uzura și stabilitatea. CW0050 este echipat, de asemenea, cu măsuri de protecție împotriva supraîncărcării, supraîncălzirii, scurtcircuitelor, supra-sarcinii și supra-curentului. Funcția de detectare a obiectelor străine (FOD) înseamnă că CW0050 va opri transferul de curent atunci când simte un obiect metalic între el și smartphone, prevenind astfel pierderile excesive de energie și reducând posibilitatea supraîncălzirii.

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Back to top button