TECH

ADATA pregătește noi carduri SD care ating viteze de 260MB/s scriere

Cei care au nevoie de performanță foarte mare de la un card SD vor avea la îndemână câteva soluții noi de la ADATA în curând.

Compania a prezentat în cadrul CES câteva carduri noi microSDXC a căror capacitate variază între 128GB și 256GB. Caracteristica definitorie a acestora este viteza de scriere care poate atinge 260MB/s. Cardurile sunt construite folosind memorie NAND 3D MLC, de la SK Hynix, pe standardul UHS-II. aplicația principală pentru această serie este cea a înregistrărilor UHD și video pe 360 de grade. Viteza de citire variază între 275MB/s și 290MB/s, în funcție de model.

Cardurile au certificare Class 10, U3 și V90, ceea ce înseamnă că pot fi folosite pentru a înregistra până și video pe 8K progresiv la 120 de cadre pe secundă. Asta ar trebui să vine în ajutorul profesioniștilor care momentan se tot lovesc de limite din cauza mediului de stocare.

Nu a fost anunțată o dată de lansare, sau un preț pentru această serie de carduri SD, dar probabil nu vor fi ieftine.

[Anandtech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Numai in China se putea realiza asa ceva ! Pina acum Adata se facea in Taiwan, ma rog ,tot un soi chinezesc ,dar era altceva ! Primul meu card Adata made in China sa autodistrus dupa numai 5 luni ,demn de un film Misiune imposibila ! Succes pe mai departe !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button