PCTECHTech&IT

ADATA lansează SSD-ul XPG GAMMIX S50

București 27 august 2019 – ADATA® Technology, producător de top al modulelor DRAM de înaltă performanță și al produselor NAND Flash, anunță lansarea SSD-ului PCIe Gen4x4 M.2 2280 XPG GAMMIX S50. Cu tehnologie PCIe Gen4x4 de nouă generație și standard NVMe 1.3, noul SSD S50 oferă performanțe de citire/scriere rapide de până la 5000/4400MB pe secundă. Mai mult, acesta dispune de un radiator de aluminiu pentru o disipare excelentă a căldurii, memorie 3D Flash cu capacitate de până la 2TB, SLC caching, DRAM cache buffer, End-to-End Data Protection și tehnologie LDPC (Low-Density Parity-Check)

Creat pentru gameri, pasionații de PC-uri, overclockeri și designerii profesioniști

S50 suportă standardul NVMe și utilizează cea mai recentă interfață PCIe Gen4x4 pentru a permite utilizatorilor să se bucure de viteze de citire/scriere susținute de până la 5000/4400MB pe secundă. Mai mult, cu memoria 3D Flash noul model oferă un progres clar privind capacitatea, eficiența și durabilitatea. De asemenea, cu specificația M.2 2280, acesta este compatibil cu cele mai noi platforme Intel® și AMD. Aceste funcții fac ca noul S50 să fie ideal pentru gameri, pasionații de PC-uri, overclockeri și profesioniștii în grafică.

Un salt spre viitor cu PCIe 4.0

Fiind echipat cu cea mai recentă interfață PCIe Gen4x4, S50 oferă viteze de până la zece ori mai rapide decât un SSD SATA și este complet compatibil cu PCIe 3.0. În combinație cu SLC caching și un cache buffer DRAM, S50 oferă viteze de citire/scriere susținute de până la 5000/4400MB pe secundă și citire/scriere aleatorie de până la 750K IOPS.

Arată excelent și nu se încălzește

S50 rămâne rece în orice schimb de focuri datorită radiatorului său din aluminiu. Acest radiator poate reduce temperaturile cu până la 10 grade, pentru o stabilitate deplină. Nu numai că menține S50 rece, dar arată și cool cu designul său inspirat de mașinile sport.

Eficiență și performanță

S50 este compatibil cu tehnologia LDPC (Low Density Parity Check) pentru a detecta și a repara o gamă mai largă de erori de date, pentru transferuri mai precise și o durată de viață mai lungă a SSD-ului. În plus, cu protecția datelor E2E (End-to-End) și suport RAID Engine, S50 asigură securitatea și integritatea datelor.

Fiecare componentă a noului S50 a fost testată intens și a trecut printr-un proces meticulos de certificare. Ba mai mult, produsul vine cu o garanție de 5 ani.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button