PCTECHTech&IT

ADATA lansează seria de SSD-uri SR2000 din clasa Enterprise

București, 28 iunie 2018 – ADATA® Technology, producător de top de module DRAM de înaltă performanță, produse NAND Flash și accesorii mobile, lansează astăzi noua serie SR2000 de SSD-uri din clasa Enterprise care include modelele SR2000SP U.2 PCIe și SR2000CP PCIe HHHL AIC.

Aceste SSD-uri au la bază tehnologia 3D eTLC NAND Flash pentru a oferi rate de transfer ridicate, capacități mari și durabilitate sporită. În plus, acestea vin împreună cu un software scalabil de Over-Provisioning (OP) pentru a oferi managerilor IT flexibilitatea de a stabili capacitatea OP.

ADATA SR2000SP U.2 PCIe

SSD-urile ADATA SR2000SP U.2 (2,5″) implementează tehnologia 3D Enterprise TLC NAND Flash pentru rate de transfer excelente, inclusiv viteze de citire și scriere aleatorii de până la 830.000 și respectiv 140.000 IOPS și viteze de citire și scriere secvențiale de până la 3.500 MB pe secundă. SSD-urile oferă o eficiență energetică excelentă și compatibilitate între diferite aplicații de stocare care necesită securitate, confort și performanță. Pentru a face față volumelor tot mai mari de date care sunt utilizate în contextul serverelor enterprise, a centrelor de date, big data analitycs și altor aplicații, SR2000SP vine cu o capacitate de până la 11 TB. Pentru o versatilitate sporită, SR2000SP este însoțit de un software scalabil over-provisioning (OP) care oferă managerilor IT flexibilitatea de a stabili capacitatea OP pentru îmbunătățirea performanței SSD-ului și a rezistenței acestuia. SSD-urile suportă, de asemenea, Hot-Swapping pentru a avea un impact minim asupra operațiunilor sistemului și oferă suport TRIM în Windows. Destinate pentru aplicații de tip enterprise, SSD-urile sunt supuse unor controale riguroase de calitate pentru a asigura o fiabilitate și o durabilitate excelentă – oferind clienților performanțe consistente și un raport calitate-preț foarte bun.

ADATA SR2000CP PCIe HHHL AIC

SSD-urile ADATA SR2000CP PCIe HHHL AIC sunt, de asemenea, construite pe tehnologia 3D eTLC NAND Flash, oferă o capacitate de până la 11TB, sunt echipate cu software scalabil over-provisioning (OP) și suport pentru TRIM Command. Noile modele oferă viteze excelente de citire și scriere secvențiale de până la 6.000 MB și 3.800 MB pe secundă, respectiv viteze aleatoare de citire și scriere de 1 milion și respectiv 150.000 IOPS. Cu suport pentru tehnologia LDPC ECC și DRAM cache buffer, SSD-urile AIC ale ADATA susțin compatibilitatea și performanțele ridicate necesare pentru aplicații industriale și de tip enterprise.

SSD-urile ADATA din seria SR2000 sunt echipate cu sisteme de securitate pentru a garanta integritatea și siguranța datelor, inclusiv protecție împotriva penelor de curent, criptare AES pe 256 de biți, data path protection, suport pentru S.M.A.R.T și rezistență la șocuri și vibrații.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button