PC

ADATA lansează radiatorul XPG STORM RGB M.2 2280 cu răcire activă

București, 27 noiembrie 2017 – ADATA® Technology, producător de top al modulelor DRAM de înaltă performanță și al produselor NAND Flash, anunță astăzi lansarea radiatorului suplimentar cu răcire activă XPG STORM pentru SSD-urile M.2 2280.

STORM este echipat cu un radiator din aluminiu și un ventilator. Poate fi montat cu ușurință pe orice SSD compatibil pentru a oferi răcire puternică. Temperaturi mai scăzute ale SSD-urilor duc la un spațiu de stocare mai stabil și performanțe îmbunătățite, pe lângă iluminarea RGB ce oferă posibilitatea de a avea un PC mai atractiv, cu aspect de gaming.

Temperaturile scăzute cresc performanța

În timp ce SSD-urile PCle M.2 2280 sunt momentan cele mai rapide de pe piață, ratele mari de transfer duc la o încălzire considerabilă. Fără un radiator, acumularea de căldură poate rezulta în compromiterea performanțelor și poate accelera degradarea SSD-ului. STORM include un radiator din aluminiu care se potrivește cu ușurință pe orice SSD M.2. Împreună cu radiatorul, STORM utilizează un ventilator pentru a pune în mișcare aerul rece și pentru a reduce temperatura cu cel puțin 25%, în comparație cu un SSD M.2 fără răcire.

Iluminarea RGB scoate tot ce este mai bun din SSD-uri

STORM include elemente de iluminare RGB care vor fi cu siguranță apreciate de case modders și de cei care își construiesc singuri PC-urile. În timp ce slot-ul M.2 este de obicei ascuns printre alte componente mai mari de pe placa de bază, un SSD echipat cu radiatorul RGB STORM va ieși în evidență. Vine cu moduri standard de iluminare RGB și suportă diverse aplicații, precum ASUS AURA Sync, Gigabyte RGB Fusion Ready și MSI Mystic Light Sync, pentru confort maxim și personalizare.

Instalare ușoară pe orice SSD compatibil

Datorită pastei termice pre-aplicate, STORM poate fi montat imediat pe orice card sau SSD M.2 2280. Nu este nevoie de proceduri complicate sau modificări de BIOS. Odată montat, STORM începe să funcționeze prin scăderea temperaturilor și îmbunătățirea stabilității sistemului.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button