PCTECHTech&IT

ADATA lansează modulele de memorie DDR4 XPG SPECTRIX D60G

ADATA® Technology, producător de top al modulelor DRAM de înaltă performanță și al produselor NAND Flash, anunță lansarea modulelor de memorie DDR4 XPG SPECTRIX D60G. Memoriile DDR4 XPG SPECTRIX D60G au un design unic, cu iluminare dublă RGB, care oferă cea mai mare suprafață RGB dintre toate modulele de memorie! În plus, noile modele au o gamă largă de frecvențe, de la 3200-4133MHz, și suportă profile Intel® XMP 2.0 pentru overclocking facil.

Mai multă iluminare RGB pe mm2

Modelul D60G are cea mai mare suprafață cu iluminare RGB pe mm2 față de orice alt modul de memorie aflat pe piață, ceea ce echivalează cu peste 60% din suprafața produsului. Difuzoarele de lumină pe deplin expuse sunt extra-largi, pentru efect maxim, și sunt combinate cu variate efecte multicolore, care vor surprinde adversarii. Stilul unic și modern al modelului D60G va atrage multe priviri! Acesta include designul X-light al XPG cu o suprafațã multidimensionalã, inspiratã din forma diamantelor.

Iluminare RGB programabilă

Utilizatorii își pot personaliza experiența în jocuri cu efecte de iluminare programabile. Pot seta modele, viteza pulsului, intensitatea luminii și multe altele. Controlul este ușor de realizat cu aplicația XPG RGB Sync, iar dacă utilizatorii au deja un software de control al iluminării RGB de la un producător de plăci de bază, îl pot folosi și pe acesta.

Stabile, rezistente și fiabile

Memoriile D60G sunt construite cu chip-uri de înaltă calitate și un radiator metalic, pentru o excelentă integritate, fiabilitate și stabilitate a semnalului care prelungesc în mod eficient durata de viață a modulului de memorie. Mai mult, Intel® Extreme Memory Profiles (XMP) 2.0 facilitează overclocking-ul și îmbunătățește stabilitatea sistemului. În loc să ajusteze parametrii individuali în BIOS, utilizatorii pot face acest lucru chiar prin sistemul de operare al PC-ului.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button