PCȘtiri ITTECH

ADATA lanseaza modulele de memorie DDR4 RGB – SPECTRIX D41

ADATA® Technology, producător de top al modulelor DRAM de înaltă performanță și al produselor NAND Flash, anunță lansarea modulelor de memorie de nouă generație DDR4 XPG SPECTRIX D41 cu iluminare RGB. Noile module de memorie reunesc un design revigorant și modern, viteze ridicate și iluminare RGB programabilă uimitoare, oferind gamerilor pasionați un upgrade demn de încredere pentru sistemele lor. Mai mult, XPG SPECTRIX D41 suportă platformele Intel® X299 2666 MHz și AMD AM4/Ryzen și vine în două opțiuni de culoare – Crimson Red și Titanium Gray.

Inspirat de armuri, radiatorul SPECTRIX D41 are un aspect îndrăzneț care simbolizează performanțele sale impresionante. Pe partea de sus există o bandă luminoasă cu LED-uri RGB complet expusă, care permite culorilor și efectelor de iluminare alese de utilizator să strălucească. Utilizatorii își pot îmbunătăți experiențele de joc prin intermediul efectelor de iluminare programabile pentru a configura modele, a spori viteze, a regla intensitatea luminii și multe altele. Toate acestea pot fi controlate cu aplicația ADATA RGB Sync sau cu un software existent de control al luminozității RGB de la orice producător cunoscut de plăci de bază.

Modelul SPECTRIX D41 oferă performanțe remarcabile și viteze impresionante cu frecvențe de operare cuprinse între 2660 MHz și peste 4600 MHz. Acesta suportă atât platformele Intel® X299 2666 MHz și AMD/Ryzen, cât și Intel® Extreme Memory Profile (XMP) 2.0 pentru overclocking gratuit prin sistemul de operare al PC-ului și stabilitate sporită a sistemului. În al treilea trimestru al anului 2018, ADATA XPG va oferi o variantă a modelului SPECTRIX D41 care va oferi viteze de până la 5000MHz.

Modelul SPECTRIX D41 este construit cu cipuri de înaltă calitate, filtrate printr-un proces riguros de selecție care asigură fiabilitate maximă și durabilitate. Dispune de un radiator patentat și PCB cu 10 straturi, care oferă o calitate îmbunătățită a transferului semnalului și o stabilitate mai mare. Ca și în cazul celorlalte module de memorie ADATA și XPG, SPECTRIX D41 XPG beneficiază de garanție pe viață.

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Pingback: ADATA lanseaza modulele de memorie DDR4 RGB – SPECTRIX D41 | Stiri online - Cele mai noi stiri | Sursedestiri.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button