PCTECHTech&IT

ADATA lansează hard disk-urile externe HV300 și HD330

ADATA® Technology, producător de top de module DRAM de înaltă performanță, produse NAND Flash și accesorii mobile, anunță lansarea noilor hard disk-uri externe HV300 și HD330. Cu o grosime de doar 10.3 mm , noul HV300 este unul dintre cele mai subțiri HDD-uri cu capacitate ridicată din portofoliul ADATA, fiind caracterizat de un design elegant și sofisticat, care te va impresiona cu siguranță. Noul HD330 este proiectat cu gândul la durabilitate și rezistență la utilizare, fiind echipat cu un strat robust din silicon care protejează dispozitivul și datele stocate pe acesta împotriva căderilor accidentale și a loviturilor.

Caracterizat de un profil cu grosime de doar 10.3 mm, HV300 încape perfect în buzunarele genților sau ale rucsacilor și este la fel de ușor de ținut în mână. Mai mult, acesta are un design elegant, care va satisface chiar și cei mai pretențioși utilizatori, cu o carcasă lucioasă, înconjurată de un cadru frumos texturat. Pentru un aport suplimentar de personalitate, utilizatorii pot alege între patru culori ce se potrivesc oricărui stil sau preferință: negru, roșu, alb și albastru.

HV300 este disponibil cu capacități de 1 TB, 2 TB, 4 TB și 5 TB pentru a satisface necesitățile variate ale utilizatorilor, fie pentru copierea de rezervă a fișierelor de lucru sau pentru stocarea de filme 4K, cât și pentru transferul rapid a acestor date prin USB 3.1. Dispozitivul este echipat cu senzori de șoc speciali ai ADATA, care determină încetarea imediată a activității în cazul în care se detectează orice impact, reducând astfel la minimum apariția erorilor și a sectoarelor defecte. Mai mult, HV300 este echipat cu software-ul HDD to GO cu criptare AES-256bit, pentru a păstra datele importante ale utilizatorilor în siguranță.

Îmbrăcat cu un strat siliconic care absoarbe șocurile, ADATA HD330 este proiectat să reziste mai bine la loviturile, picăturile și mișcările inevitabile pe care dispozitivele le vor suporta în timpul utilizării. În combinație cu aceiași senzori de șoc prezenți și pe HV300, utilizatorii pot fi siguri că datele lor vor rămâne intacte, chiar și după o cădere potențial periculoasă. Utilizatorii vor ști când senzorii de șoc sunt în stare de funcționare prin intermediul indicatorului dedicat care luminează intermitent în roșu.
HD330 are capacități de 1 TB, 2 TB, 4 TB și 5 TB, dispune de software HDD to GO cu criptare AES-256bit și are posibilitate de transfer rapid prin USB 3.1.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.adata.com.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button