TECHTech&IT

ADATA lansează cardurile de memorie microSDXC/SDHC UHS-I cu rezistență sporită

București, 29 iulie 2019 – ADATA® Technology (Taiwan Stock Exchange: 3260.TWO), producător de top de module DRAM de înaltă performanță, produse NAND Flash și accesorii mobile, anunță astăzi lansarea cardurilor de memorie cu rezistență sporită microSDXC/SDHC UHS-I. Cardurile ADATA Premier Pro UHS-I microSDXC / SDHC sunt carduri de memorie foarte rezistente, cu viteză video din clasa 30 (V30) și sunt proiectate special pentru înregistrare continuă și re-înregistrare constantă. Noile produse sunt ideale pentru sistemele de supraveghere, precum și pentru orice altă aplicație care necesită fiabilitate pentru înregistrarea non-stop. Mai mult, cu Application Performance Class (A2), acestea pot oferi utilizatorilor o experiență mai rapidă și mai plăcută. În plus, pot fi utilizate în medii extreme datorită construcției rezistente la apă, la șocuri și la razele X.

Create pentru a gestiona mii de ore de înregistrare

Construite cu chip-uri NAND Flash de înaltă calitate, cardurile Premier Pro microSDXC / SDHC UHS-I sunt create pentru a rezista până la 40.000 de ore de înregistrare video HD. Indiferent dacă este vorba despre înregistrarea cu un aparat de fotografiat, un incident pe CCTV sau un video de pe camera video de acasă, utilizatorii pot fi siguri că toate informațiile vor fi capturate.

Protecție completă

Cu tehnologie Error Correcting Code, noile carduri pot detecta și remedia o gamă mai largă de erori de date. În plus, ele sunt rezistente la apă (pot supraviețui submersiunii accidentale în 1 metru de apă timp de 30 de minute), rezistente la șocuri, rezistente la raze X (îndeplinesc standardul ISO7816-1), rezistență statică (testarea statică EMC IEC61000-4-2 ) și rezistente la temperaturi extreme (de la -25° C până la 85° C).

Cu capacități de la 32GB la 256GB, cardurile de memorie ADATA Premier Pro microSDXC / SDHC UHS-I facilitează stocarea a mii de fotografii și zeci de ore de filme Full HD pe telefoane mobile, camere de supraveghere sau sisteme de supraveghere. În plus, aceste carduri cu Application Performance Class 2 (A2) pot rula și pot lansa mai rapid aplicații mobile, pentru o experiență mai bună.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button