Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

ADATA lanseaza AI910 Lightning

/
/
/

ADATA anunță lansarea dispozitivului AI910 Lightning Card Reader Plus. Cu porturi SD și Micro SD ce suportă carduri de până la 256GB. AI910 este un dispozitiv versatil care permite utilizatorilor să acceseze date, sa facă back-up și să partajeze conținut pe produse iOS, Android și Windows. Aplicația proprietară ADATA i-Memory permite administrarea ușoară a datelor, cu suport pentru aproximativ 40 de formate de fișier, filme UHD 4K și fișiere mai mare de 4GB.

Compatibil cu o serie extinsă de dispozitive
AI910 beneficiază de certificare Apple MFi, și a fost creat pentru a interconecta platformele cu sisteme de operare diferite. Mulțumită cablului USB și a compatibilității certificate, acesta funcționează cu dispozitive iOS, Android și Windows. Vitezele de transfer prin conectorul Lightning sunt de 30MB/s la citire, respective 20MB/s la scriere.

Slot Dual pentru carduri de memorie
ADATA a inclus porturi SD și Micro SD pe modelul AI910 cu scopul de a oferi utilizatorilor un confort sporit și o paletă extinsă de opțiuni. AI910 poate citi carduri SD și Micro SD la capacități de până la 256GB.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar