PCRSS PaginaDeMediaTECHTech&ITTelefoane

ADATA a dezvăluit noi produse la IFA 2018

ADATA a fost prezent la IFA 2018, aducând un număr mare de produse noi din domeniile memoriei de stocare și RAM, alături de o varietate de alte produse.

Compania a dezvăluit aici SPECTRIX D80 primul modul de memorie RAM DDR4 RGB cu un sistem de răcire lichidă hibrid, permițând menținerea unui nivel de performanță foarte ridicat pentru fanii overclocking-ului.

Adata ifa 2018

Cei care vor performanță ridicată din cutie, fără overclock, au la dispoziția modelul SPECTRIX D41 de memorie RAM care funcționează ca standard la 4600MHz, și include iluminare RGB care poate fi customizată cu aplicația XPG RGB Sync.

Adata ifa 2018

Tot din seria XPG, dedicată gaming-ului,  veți mai găsi noi căști cu amplificare și suport pentru sunet 7.1, o tastatură RGB, un nou mouse, precum și o varietate de SSD-uri PCI-E, cum ar fi SX6000 Pro sau GAMMIX S5, menite să ofere viteze foarte mari de transferi și timpi de încărcare mici pentru sistemele de gaming.

Adata ifa 2018

Cei care au nevoie de spațiu de stocare portabil foarte compact vor avea la dispoziție un nou card de memorie de 512GB microSDXC cu certificare Video Speed Class V30 și Application Performance Class 1(A1), în stare să acopere toate necesitățile creatorilor de conținut.

Dacă nu aveți nevoie de stocare chiar atât de compactă, ADATA a prezentat HDD-ul HD830. Acesta oferă până la 5TB de stocare într-un pachet foarte robust care poate rezista la o presiune de până la 3 tone aplicată asupra sa. Nu numai asta, dar are rezistență la praf și apă cu certificare IP68.

ADATA a mai prezentat și diverse soluții de încărcare pentru cei care preferă să petreacă mult timp departe de o sursă de energie electrică. Astfel, aveți la dispoziție bateria D8000L, care vine cu o lanternă LED de 200 lumeni. Încărcătorul pentru mașini CV0525 cu un cablu extins încât să poată fi accesat din orice punct al interiorului unui vehicul. Stația de încărcare USB CU0480QC cu 5 porturi USB, precum și suprafețele de încărcare wireless cu certificare Qi CW0100 și CW0050.

Adata ifa 2018

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button