TECH

Adaptorul wireless pentru Vive este disponibil pentru precomandă

A durat ceva timp, dar cetățenii din SUA și Canada care dețin un Vive pot în sfârșit să precomande adaptorul wireless. Acesta va costa 299 de dolari și va începe să fie livrat către clienți începând cu data de 24 noiembrie.

Aceasta este a doua oară când precomenzile s-au deschis în America de Nord, cel puțin într-o oarecare măsură. În septembrie, TPCast a început să accepte precomenzi în Europa și a planificat să facă același lucru și în SUA. Cu toate acestea, s-a ajuns la întârzierea planurilor, astfel încât să se poată înființa un magazin și în SUA, dar nu înainte ca Microsoft să devină nerăbdător și să accepte câteva precomenzi în magazinul său online.

În orice caz, precomenzile în America de Nord au fost deschise oficial. Michael Liu, fondatorul și directorul general al TP Cast, a declarat:

Ca urmare a cererii puternice pe piața nord-americană, suntem încântați să aducem utilizatorilor tehnologia noastră revoluțioară fără fir. Au dispărut zilele în care utilizatorii VR trebuiau să se mulțumească cu o experiență care-i priponea; utilizatorii nord-americani pot experimenta acum adevărata libertate – libertatea de a explora o scenă frumoasă, de a se întoarce la 360 de grade, să sară și chiar să se răstoarne fără obstacole. Credem că acest punct de reper al industriei schimbă jocul pentru VR, eliberându-l într-o lume fără fir.

Kitul este alcătuit din cinci părți – un modul PC care transmite semnalul video și audio VR de la PC către cască, un modul RX care captează datele de pe modulul PC (se află deasupra setului de ochelari), un router, o baterie , și încărcătorul.

Pentru instrucțiunile precise de instalare puteți urmări videoclipul de mai jos.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button