MORE

Acum te poți juca cu câinele prin Wi-Fi, cu Pawbo+

La IFA 2016 găsești tot felul de dispozitive, nu doar laptop-uri, tablete, telefoane și lucruri care ar părea în vreun fel practice. Ocazional poți da și peste lucruri ca Pawbo+.

Acest dispozitiv, produs de Acer, este disponibil acum la precomandă pentru 170 de dolari și îți permite să interacționezi cu animalele pe care le-ai lăsat acasă, prin internet.

Mai exact, Pawbo+ este echipat cu un difuzor, o cameră, un microfon, un laser, și vine cu diverse alte atașamente, care vă permit să vorbiți cu animalele de casă și să le vedeți. Puteți chiar să faceți conferințe, mai mulți oameni având posibilitatea de a se conecta la un Pawbo+, controlând diversele sale sisteme și amețind sărmani câini și sărmanele pisici din încăpere. Dispozitivul nu pare să includă un ecran, așa că animalul de companie va crede că ai fost transformat într-o cutie albă, vorbitoare.

Pe lângă laserul de amuzat pisici cu care vine la pachet, dispozitivul are o sumedenie de atașamente, cum ar fi un hrănitor pe care îl poți activa pentru a da de mâncare animalelor sau jucării interactive. Există una care îți permite să învârți o pasăre de jucărie, altă jucărie are un sistem de tipul „lovește popândăul în cap” și probabil se vor face și alte atașamente care îți permit să ții câinele ocupat ca să nu îți roadă pantofii cât ești plecat.

Pawbo+ va fi disponibil din luna noiembrie.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Poate ar trebui sa il facă de genul Hopa Mitică, daca il rastoarna când animalul mai caută mâncare în dispenser

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button