TECHTech&ITTelefoane

Acum știm capacitatea bateriilor pentru noile modele de iPhone

Ca întotdeauna, Apple a „uitat” să ne comunice unele dintre specificațiile importante ale noilor modele de iPhone, inclusiv capacitatea bateriei. Dar organizația de reglementare TENAA din China ne-a oferit fix informațiile de care avem nevoie.

Înregistrările arată că modelul XS are o baterie puțin mai mică decât predecesorul său direct, iPhone X (2.658 mAh vs. 2.716 mAh) și, în al doilea rând, modelul XS Max are cea mai mare celulă (3.174 mAh) integrată vreodată într-un iPhone . Nu în ultimul rând, modelul XR are o baterie de 2.942 mAh, și chiar dacă este mai mică decât bateria modelului XS Max, Apple susține că acesta are cea mai bună durată de funcționare dintre toate cele trei modele.

Vom vedea dacă afirmațiile companiei sunt adevărate odată ce toate cele trei modele vor fi disponibile publicului larg pentru testare, dar desigur că nu capacitatea bateriei este întotdeauna factorul principal – optimizarea software-ului și a hardware-ului este la fel de importantă.

Sursa 1 | Sursa 2 | Sursa 3

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button