Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Acum poti juca Fallout 4 ca Dogmeat

/
/
/

Fallout 4 a devenit in mod oficial cel mai bun joc al tuturor timpurilor si din intreaga serie. De ce? Pentru ca nici un alt joc al seriei nu iti permitea sa joci in rolul lui Dogmeat.

Un modder numit Abbalovesyou a realizat un mod pentru Fallout 4 care transforma personajul principal in Dogmeat, simpaticul dulau care se afla alaturi de eroul lui Fallout inca de la primul joc. Bine, n-a fost cu el in Fallout 2, decat daca il recrutai dintr-un special encounter, dar tot este un element central al francizei.

Modificarea este destul de completa, nu doar estetica. Va permite sa jucati ca Dogmeat cu tot cu atacurile sale, asa ca in loc de arme veti avea muscaturi si chiar atacuri speciale asociate acelor muscatori. Nu multe, tot e un caine.

Puteti alege chiar ce fel de dulau sa fiti in joc. Nu este disponibil doar Dogmeat, mai sunt caini turbati si caini de raideri la dispozitia voastra.

Puteti gasi modificarea pentru Fallout 4 pe Nexus Mods.

[Eurogamer]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar