Telefoane

Acum poți folosi Google Camera cu al său HDR+ pe mai multe telefoane

Una din componentele cele mai lăudate ale telefonului Google Pixel a fost camera sa, iar pe lângă un senzor de calitate, aplicația folosită pentru captarea de imagini a avut și ea un rol important.

În mod normal, nu ați avea cum să rulați aplicația pe alte modele de telefon, dar fiindcă Android este un mediu de dezvoltare deschis, un dezvoltator independent a decis să lanseze o variantă a lui Google Camera 4.4 pentru cam orice telefon mobil este capabil să o suporte, la nivel de hardware.

Această aplicație de cameră este compatibilă cu orice model de smartphone, sau chiar tabletă, ce are la bord un chipset Snapdragon din generația 820, 821 sau 835. Aplicația include o funcție foarte utilă, capabilă să genereze o imagine în formatul pe care Google îl numește HDR+. Asta înseamnă că vor fi executate mai multe poze la un loc, cu un grad de expunere redus, ce apoi sunt combinate pentru a crea o imagine de o calitate mult mai bună ca în mod normal.

Dacă vreți să descărcați aplicația pe propriul vostru dispozitiv compatibil, o puteți găsi prin accesarea acestui link.

Puteți vedea mai jos un două exemple realizate de XDA, pe un OnePlus 3. Imaginea din stânga este făcută fără HDR+, ilustrând cam potențialul normal al camerei, iar imaginea din dreapta este realizată cu HDR+ și arată mai mult detaliu.

[Android Police]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button