PC

Acum poți face apeluri pe Skype fără un cont

Cine nu are chef să descarce Skype sau să facă un cont are acum la îndemână o funcție nouă la dispoziție care permite tocmai asta.

Cea mai recentă ediție a lui Skype pentru Web include acum o nouă opțiune. Aceasta permite oricui să creeze o identitate temporară de Skype, care apoi poate fi folosită pentru a participa la conversații, discuții de grup și chiar apeluri video.

Partea foarte, foarte importantă aici este că o identitate temporară nu poate fi folosită pentru a iniția apeluri. Mai întâi va trebui să generați un link pe care cei cu care vreți să vorbiți vor trebui să intre. Acest link poate fi trimis prin e-mail sau prin Facebook sau orice alt serviciu de comunicare la care nu vă deranjează să creați un cont permanent.

Astfel se previn posibile incidente de abuz, pentru că altfel cineva cu o identitate temporară va putea bombarda pe oricine cu spam și abuz. E aproape de parcă cei de la Microsoft chiar au gândit ceva până la capăt. Aș zice că este o premieră, dar asta ar fi o exagerare. Este însă o raritate.

[The Next Web]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button