GamingPC&Consoles

Acum Destiny 2: Forsaken include și toate DLC-urile anterioare

Jucătorii de Destiny 2 care nu s-au băgat încă la expansion-uri și DLC-uri vor avea de acum un mic stimulent, deoare Bungie a combinat DLC-urile Curse of Osiris și Warmind cu Destiny 2: Forsaken.

Adunarea întregului conținut într-un singur pachet va „face mai puțin complicat pentru alți Gardieni să-și înceapă călătoria în Forsaken„, a spus Bungie.

Fiecare jucător de Destiny 2 care încă nu a ajuns pe Tangled Shore va avea nevoie doar de upgrade-ul Forsaken. Speranța noastră este că acest lucru va elimina unele dintre întrebările care se confruntă cu un jucător în timp ce încearcă să ni se alăture.

În ceea ce privește întrebarea evidentă a celor care s-au aventurat deja, toți cei care au jucat Forsaken înainte de 16 octombrie vor primi pachetul „Veterans of the Hunt”, care include o emblemă și un shader unic, Knife Trick și Coin Flip exotic emotes, și un pachet de consumabile.

Se așteaptă ca pachetul să fie disponibil la începutul lunii decembrie, deși se pare că emote-urile pot dura mai mult: Bungie a spus că vor fi disponibile în magazinul Eververse „cândva în viitor„.

Pe 16 octombrie va începe, de asemenea, evenimentul similar Halloweenului din Destiny 2, Festival of the Lost. Aruncați o privire pe trailerul de mai jos.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button