MORE

Acum ai un player pentru a asculta muzica pe Steam!

Se pare ca nu doar Microsoft si Sony se bat pentru sufrageria dumneavoastra, mai nou, cu introducerea Steam OS-ului si a conceptului Steam Box, Valve au adaugat odata cu noul update si posibilitatea de a asculta muzica… pe Steam!

Steam este la baza un serviciu de distributie digitala. Nimic mai mult, nimic mai putin, iar faptul ca Valve a ales sa introduca un player de muzica dedicat are o logica in strategia viitoare a companiei. In trecut puteai sa cumperi muzica de pe Steam, dar trebuia sa o asculti folosind o aplicatie third party, precum WinAmp, Fubar sau chiar VLC. Acum lucrurile sunt mult mai simple odata cu noul update de ieri seara. Acesta te lasa sa intri in librarie, sa adaugi muzica achizitionata de pe Steam in playlisturi si mai ales sa asculti muzica in timp ce te joci.

Daca ai facut precomanda la un joc si te-ai ales cu un soundtrack, lucrurile sunt extrem de simple. Acesta apare in tab-ul de music. Pentru cei care doresc sa adauge muzica, in librarie nu exista un buton dedicat pentru muzica. Caz in care trebuie sa intreprinzi urmatorul proces: te duci in partea din stanga sus, apesi pe Steam, setting, apesi pe tabul de Music, apoi butonul de Add. Iti alegi fisierul de muzica dorit si o sa ai toate melodiile preferate in libraria de Steam, pentru a putea asculta muzica favorita cand iti vine cheful. asculta muzica pe Steam

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button