Life StyleRSS PaginaDeMedia

Noua actualizare pentru Waze îți va oferi și mai multe informații înainte de a pleca la drum

Un competitor direct pentru Google Maps, Waze este aplicația pe care o poți găsi cel mai probabil pe telefonul oricărui utilizator cu permis de conducere. Te avertizează din timp cu privire la posibile accidente, controale rutiere sau ambuteiaje, are o interfață plăcută și ușor de folosit, oferindu-ți informațiile necesare.

Chiar și așa, Waze este pe cale să primească un update important, care va veni în sprijinul celor aflați în căutare de informații suplimentare chiar și înainte de a se urca la volan. Actualizarea vine sub forma unui revamp pe iOS și Android a ecranului afișat înainte de a începe să conduci, devenind mult mai explicativă decât versiunea curentă.

Ce noutăți aduce update-ul pentru Waze?

În esență, ecranul respectiv îți va afișa informații și date despre trafic actualizate în timp real, dar și clasicele rute unde traficul este foarte aglomerat, unde condițiile sunt sau nu sunt favorabile și, mai nou, o explicație comprehensivă care motivează ruta alternativă aleasă automat de către aplicație. Pe scurt, dacă întârzii la serviciu, acum poți da lejer vina pe Waze, pentru că Waze e cel care te-a ispitit cu fraze convingătoare.

Actualizarea a început să fie introdusă la nivel global și tot mai mulți utilizatori beneficiază de informații avantajoase înainte de a-și planifica ruta. Waze are oricum succes grației algoritmului său dar acest mic update nu trebuie neglijat, întrucât oferă mai mult control utilizatorilor și îi informează pe aceștia în legătură cu deciziile luate de către aplicație.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button