MORE

Actuala generatie de console nu poate rula Star Citizen!

Multe jocurile de PC vin din partea dezvoltatorilor Indie. Aici este crema! Adica cei care chiar se ingrijesc ca experienta pe aceasta platforma sa fie una extraordinara, iar jucatorul sa fie multumit de cei cativa dolari investiti in jocul studioului in cauza. Pe de alta parte, studiourile mari, care sunt sub pumnul de fier al publisherilor, vezi Ubisoft sau EA, livreaza experiente mediocre pe PC si jocuri cu probleme inca din prima zi.

Cloud Imperium Games, nu fac parte din categoria „asa nu”, jocul lor Star Citizen fiind catalogat ca o experienta definitorie pentru PC si un classic chair inainte sa apara. Doar din Screen Shoot-uri si cateva clipuri. Iar asta doar pe PC, conform lui Eric „Wingman” Peterson, care a declarat ca aceasta generatie de console nu poate rula Star Citizen. In declaratia sa acesta a mai adaugat ca exista o diferenta majora de putere de procesare intre PC si Console, Star Citizen fiind in imposibilitatea de a rula pur si simplu pe ultima generatie de console.

Consolele ofera simplitate si compatibilitate out-of-the-box, in timp ce performanta PC-urilor este limitata de cati bani esti pregatit sa investesti in acesta. De cele mai multe ori, jocurile sunt livrate de publisherii mari pe mai multe platforme, pentru a maximiza profitul, totusi, nu trebuie sa uitam ca Star Citizen nu este „sustinut” de un publisher, si nici nu este „un joc de duzina”.

Intr-un interviu recent, intrebat de ce nu este posibil sa vedem Star Citizen pe console, Peterson a declarat ca : „In primul rand, consolele nu pot face fata unui joc precum Star Citizen. Eu si Chris am crescut cu jocurile pe PC si in ultimii ani am avut sentimentul ca PC-ul a fost dat la o parte, iar majoritatea jocurilor care apar in ultima vreme sunt simple port-uri de pe console cu un aspect si o grafica ce nu exploateaza intr-adevar puterea PC-ului. PC-urile de gaming sunt masini construite pentru performanta, cu CPU-uri si GPU-uri puternice. Chiar si consolele next-gen nu pot fi comparate, componentele lor interne fiind deja mai vechi decat ceea ce as putea adauga la un PC de gaming in ziua de azi. Star Citizen a fost realizat tocmai pentru a arata lumii de ce sunt capabile PC-urile, tinta noastra fiind cei care stau sa isi faca configuratii custom cu doua procesoare grafice, racire pe apa, aceiasi oameni care se plang ca nu exista jocuri pe piata PC care sa utilizeze cu adevarat performanta masinilor lor de ciocnit pixeli”

Totusi, nu trebuie sa iti faci griji prea mari daca doresti sa achizitionezi acest joc, creatorul spunand ca nu-ti trebuie o trebuie o configuratie high-end pentru a rula titlul, acesta va suporta probabil un maxim de 50-70 de jucatori simultan, pentru a evita problemele pentru jucatorii cu un PC mai slab. Totusi, castigatorii sunt cei cu un PC ultra performant. Uite un motiv sa imi fac un upgrade la placa video!

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. pe mine ma atrage mai mult elite dangerous,la asta nu imi place o chestie destul de importanta nu are suport pentru joystick ,dar tipi astia au venit cu ceva nou foarte atragator si care incepe sa faca o comunitate destul de mare o mica gluma daca jocul asta face un profit bun pe langa alea 48 de milioane cred ca o sa avem in cod navele astea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button