MORE

Actrita din urmatorul film Tomb Raider se pare ca este fana Lara Croft

Jocurile care au la baza un film in general, adica in 99% dintre cazuri, sunt un dezastru de proportii apocaliptice! Filmele realizate pe baza unui joc sunt tot timpul o sursa de dezamagire, pana si recentul WarCraft fiind criticat aspru, atat de fani, cat si de critici. Totusi, exista o raza de speranta pentru acest mediu sa se dezvolte in ceva mai mult? Se pare ca da!

Alicia Vikander, noua Lara Croft in viitorul film Tomb Raider, co-produs de catre Eidos si MGM, se pare ca este extrem de familiara cu seria de jocuri, ba chiar o fana a personajului pe care il interpreteaza in film. 

Regizorul filmului, Roar Uthaug, nu are in palmares prea multe filme, singurul notabil fiind Bølgen, numit in occident The Wave, acesta fiind probabil si motivul pentru care a fost ales sa regizeze acest nou reboot.

Asa ca exista si putina speranta pentru acest film, cel putin de ordin vizual, plus o actrita care se pare ca si-a pacalit parintii cand era mica, doar pentru a se putea juca Tomb Raider, aceasta declarand:

” Nu spun asta foarte des dar, cand era mica nu aveam foarte multe prietene cu care imi imparteam pasiunile, dar imi placea la nebunie sa ma joc. Am jucat totusi Tomb Raider atunci cand a fost lansat, cu toate ca parintii mei mi-au spus ca nu am voie. „

Ceea ce nu stim este daca Alicia a continuat sa se joace dupa acel titlu sau a fost doar o „sfidare la adresa autoritatii”. Ramane de vazut. Totusi, este un punct in plus pentru film, avand in vedere ca in ultima vreme sunt actori care joaca personaje si care n-au nici cea mai vaga idee vis-a-vis de ele. Pe de alta parte, prestatia Aliciei in Ex Machina a fost extrem de reusita.

GamesRadar

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button