PC

Activisti marinimosi reusesc sa scoata un cangur din Tekken 7

Kuma ramane, Roger Jr zboara din Tekken 7 pentru ca s-au suparat activistii care vegheaza la siguranta animalelor. Fie ele si digitale.

Call of Duty, Battlefield, StarCraft, Farming Simulator și Warhammer sunt doar câteva dintre seriile de jocuri video de care organizația pentru drepturile animalelor PETA s-a plâns de-a lungul anilor. Acum se pare că Tekken se poate alătura și acestei liste.

În timp ce Tekken 7 a fost lansat în Japonia acum doi ani, cea de-a șaptea intrare în serie publicata de catre Bandai Namco, este si primul care a aparut pe PC, se datorează acestui iunie pe țărmurile vestice. Când va sosi, va veni minus Roger Jr – cangurul boxier care la înlocuit pe prietenul său de familie reptilian, Alex, de la Tekken 5.

Intr-o declaratie pentru VG24 / 7 la un eveniment de presă, producătorul executiv Katsuhiro Harada a explicat de ce este acest lucru.

„A fost un film despre un câine de bărbat care a fost încuiat de un cangur, iar el a dat-o în față. Sa transformat într-o mare problemă”, spune Harada. „Oamenii se plângeau că l-au lovit de un cangur. Se pare că în ultimii ani există mult mai mulți activiști pe animale – chiar dacă probabil că nu vor juca jocul, vor auzi încă despre asta, despre un cangur în jocul nostru fiind perforat , Și s-ar plânge de asta. „

Sursa 

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button