GamingPC&ConsolesTech&IT

Activision sustine ca popularitatea lui Destiny 2 este sub asteptari

In ciuda succesului de care se bucura Forsaken, ultimul expansion al Destiny 2, Activision sustine ca jocul nu are impactul pe care si l-ar fi dorit.

Destiny 2: Forsaken este in aproape toate modurile o imbunatatire fata de jocul de baza si, pentru multi, a doua sansa de care titlul avea nevoie. Cu elemente RPG extinse si aditii importante care sa usureze experienta de gaming, Forsaken parea sa fi recastigat o parte din capitalul pierdut al francizei, dar ultimele indicii arata ca nu suficient. Intr-un recent raport financiar, Activision se declara nemultumiti de modul in care se se comporta titlul pe piata, cu COO-ul companiei, Coddy Johnson, declarand: „nu am vazut inca reconectarea totala a gamerilor la experienta Destiny, ceea ce a dus la situarea titlului undeva sub asteptarile pe care le aveam”.

„Forsaken este un expansion de inalta calitate, cu mult continut si sincer printre cele mai bune aditii pe care le-am vazut in franciza pana in prezent”, a spus Johnson. „De fapt, Activision si Bungie au lucrat impreuna pentru a aborda preocuparile comunitatii dupa lansarea lui Destiny 2. A fost nevoie de o revizuire fundamentala a modului prin care ofeream un endgame mai profund, cu puteri mai mari pentru jucator si recompense pe masura”.

Intr-un efort de a atrage o noua audienta si a-si consolida baza de fani, Activision a facut recent jocul de baza Destiny 2 gratuit pe Battle.net, de unde il puteti descarca fara costuri pana pe data de 18 noiembrie. Johnson a spus ca „angajamentul profund” oferit de un joc in continua expansiune inseamna ca odata ce oamenii incep sa se joace, au motive sa continue sa o faca. Asta s-ar traduce in succesul noilor expansionuri insa, desi Forsaken i-a facut pe unii fericiti, se pare ca nu a dus Destiny catre varful pe care il astepta Activision.

„Credem ca unii jucatori sunt inca in modul de asteptare”, a precizat Johnson. „Atunci cand esti conectat, esti cu adevarat conectat. Insa daca nu esti deja, speram ca Forsaken sa recastige fanii si sa ii tina aproape de joc”.

Un zvon a aparut in octombrie sustinea ca Bungie a inceput deja lucrul la Destiny 3 si ca noul titlu va fi mai „hardcore” decat este acum Destiny 2, chiar si cu expansionul Forsaken.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Chiar și dacă l-au oferit gratuit pe Blizzard 😂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button