MORE

Activision se gandeste sa remasterizeze seria Call of Duty!

Zvonuri care spuneau ca Activision doreste sa remasterizeze seria Call of Duty au existat inca de la anuntul lui Xbox One, fanii dorind sa incerce o versiunea refacuta pe console a celebrei serii. Totusi, intrebarea pertinenta este: ce jocuri din seria COD doreste Activision sa remasterizeze? Daca este vorba despre primele patru jocuri, atunci nu avem decat laude. Atat timp cat includ si campania singleplayer si multiplayer, ofera un remaster vizual complet, texture work de la zero si rezolva problemele din trecut.

Stirea vine de la Eric Hirshberg via Game Informer, Publishing CEO-ul confirmand faptul ca Activision se gandeste la un remaster al seriei. Acesta a adaugat faptul ca „se discuta mult despre nostalgie si conexiunea pe care jucatorii o au cu jocurile din generatia trecuta. Multi dintre acestia doresc sa vada cum ar arata aceste jocuri pe hardware-ul curent.”

Acesta a continuat prin a adauga ca ar fi interesant sa vedem Modern Warfare 1 sau originalul Black Ops – fiind doua dintre cele mai „mari” jocuri din serie, atat din punct de vedere critic cat si „nostalgic”, acestea doua aducand cei mai multi noi jucatori in franciza. Este un pas interesant, dar, pe de alta parte, un remake Activision poate fi si o capcana in care putem cadea usor. Caile dezvoltatorului sunt dubioase, spune biblia gamerului, iar un remake Activision… nu stim exact ce inseamna! Daca o sa primim un remake pentru fiecare joc in parte sau pentru toata seria… ramane oricum de vazut.

Articole asemanatoare

Back to top button