GamingPC&ConsolesTech&IT

Activision rămâne fără co-fondatorul Sledgehammer Games, Glen Schofield

La sfârșitul acestei luni, Activision va rămâne fără unul dintre oamenii cheie din spatele jocurilor Call of Duty Advanced Warfare și Call of Duty WW2.

Glen Schofield, unul dintre fondatorii Sledgehammer Games, părăsise studioul în luna februarie a acestui an pentru un rol executiv în cadrul Activision. Acum, la nici un an după preluarea noilor atribuții, el a anunțat că va pleca din companie la sfârșitul lunii decembrie. Schofield a declarat pe Twitter că va face o pauză în primul rând, dar că se așteaptă ca mai apoi să găsească noi lucruri interesante de făcut.

Schofield a fost foarte pozitiv în privința colaborării sale de aproape zece ani cu Activision, declarând că nu are decât lucruri bune de spus despre timpul petrecut cu compania. Chiar dacă nu a oferit sugestii cu privire la ce ar putea face în continuare, se pare că intenționează să rămână în industria jocurilor. „După nouă ani de CoD (care îmi place), cred că am nevoie de o schimbare”, a spus el într-un interviu acordat celor de la Gamespot. „Am de gând să mă gândesc serios înainte de a face următorul pas, să mă asigur că este exact ceea ce vreau să fac. Încă mai am câteva jocuri bune în mine”, a încheiat Schofield.

Glen Schofield a co-fondat Sledgehammer în 2009, alături de Michael Condrey. Studioul a co-dezvoltat Call of Duty: Modern Warfare 3 cu Infinity Ward și apoi a preluat conducerea în Advanced Warfare and Call of Duty WWII. Înainte de a înființa Sledgehammer Games, Schofield a fost manager general la studioul Visceral al celor de la Electronic Arts, unde a condus, tot alături de Condrey, dezvoltarea clasicului joc horror Dead Space.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button