MORE

Activision il angajeaza pe Rudy Giuliani in procesul Noriega

Cand am anuntat cu cateva luni in urma ca Manuel Noriega intenteaza proces impotriva Activision, nimeni nu s-ar fi asteptat ca in aula de judecata sa se afle chiar fostul primar al New York-ului, Rudy Giuliani.

Fostul dictator din Panama a anuntat ca demareaza procedurile de judecata, acesta acuzand Activision ca i-a fost folosita imaginea in joc fara permisiunea sa. El cere daune, avand in vedere ca prezenta in joc ii violeaza drepturile, si mai ales imaginea, Activision “sporind realismul jocului” cu ajutorul persoanei sale, si asta aducand profituri marite.

Rudy Giuliani nici nu a preluat bine procesul, ca deja a intentat o contra-actiune impotriva procedurilor juridice incepute de Noriega, sustinand ca:

„Nu vreau sa ofer bani unui criminal condamnat si unui traficant de droguri de teapa lui Noriega. Atacul lui nu ma mira totusi, avand in vedere ca este un tiran fara lege, care a incalcat ani la rand drepturile oamenilor pe care teoretic ii reprezenta” 

Din pacate, exista o problema care ar putea rasuna destul de urat in gaming. Daca Noriega castiga acest proces, si alti baieti rai cu radacini in lumea reala se vor inhama la procese, orice urmas al lui Lenin, Hitler sau Stalin s-ar putea alege cu niste bani de pe urma inaintasilor lor, pentru ca, vezi draga Doamne, le-a fost folosita imaginea fara consimtamantul familiei!

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button