MORE

Activision dat in judecata din cauza lui Black Ops 2

Activision-Blizzard, sau mai exact ramura din Franta a corporatiei, a fost data in judecata din cauza jocului Black Ops 2 intr-un incident similar cu cel care il implica pe Manuel Noriega acum cativa ani.

De acesta data, familia lui Jonas Savimbi, un lider rebel din Angola, a dat in judecata Activision-Blizzard pentru ca portretizarea sa in Black Ops 2 nu ar fi fost tocmai corecta.

Mai exact, avocatul companiei a declarat ca Black Ops 2 il face pe Savimbi sa para de parca ar fi fost un idiot care vroia sa omoare pe toata lumea, cand de fapt era un lider politic si un strateg.

Faptul ca aceasta plangere a fost depusa in Franta nu este tocmai la intamplare, deoarece Franta are legi mult mai stricte, comparativ cu SUA, despre defaimare. In trecut, s-a mai intamplat ca urmasii asasinilor care isi faceau aparitia in primul joc Assassin’s Creed sa fi depus o plangere referitoare la reprezentarea stramosilor acestora intr-o serie de carti care urmau sa fie publicate despre Assassin’s Creed, si au avut succes.

In cazul Activision-Blizzard, ramane de vazut care va fi rezultatul, cel al lui Noriega esuand.

[The Guardian]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button