MORE

Activision-Blizzard devine un titan al gaming-ului

Activision a fost primul publisher independent de jocuri din istorie. A inceput ca o reactie la faptul ca Atari a avea tendinta de a fi un despot draconic a carui dictatura a cam fost responsabila aproape pentru distrugerea industriei. De atunci, Activision a tot crescut, cu opt ani in urma devenind un veritabil gigant, prin achizitia proprietatilor Sierra On-Line si Blizzard de la Vivendi. Iar acum, devine in mod oficial un titan al gaming-ului.

Procesul de achizitie a companiei King Digital Entertainment s-a incheiat in mod oficial, Activision-Blizzard platind 18 dolari pentru fiecare actiune disponibila, in total reprezentand o suma de 5.9 miliarde de dolari.

Efectiv, acum o jumatate de miliard de oameni de pe intreaga planeta sunt acum clienti ai Activision-Blizzard, devenind cea mai mare retea de jocuri din lume.

King va continua sa existe ca o entitate independenta in cadrul maritei corporatii, la fel cum Blizzard in sine este un studiou independent, care lucreaza la propriile sale proiecte, separate de celelalte francize ale Activision-Blizzard.

Desi… daca mustata lui Captain Price ar fi adaugata in Heroes of the Storm, nu cred ca s-ar supara cineva.

Dar daca King va scoate un joc Diablo Saga la care trebuie sa potrivesti gem-uri de calitati diferite pentru a obtine bonusuri de statistici care sa fie introduse in arme si armuri care sa iti permita sa invingi boss-ul unui nivel… stai… trebuia sa brevetez ideea asta.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button