MORE

Acțiune voluntară de siguranță pentru un număr limitat de aragazuri marca Bosch.

Acțiune voluntară de siguranță pentru un număr limitat de aragazuri marca Bosch.

  • Acțiune voluntară de siguranță pentru un număr limitat de aragazuri marca Bosch. Înlocuire gratuită  a racordului de conectare la gaz
  • Apel către posesorii de aragazuri marca Bosch, produse în perioada ianuarie 2009 – octombrie 2011, să verifice aparatul lor electrocasnic.
  • Risc potențial: există posibilitatea unei defecțiuni la un racord de conectare la gaz, pot avea loc scurgeri de gaz și, în cazuri extrem de rare, poate apărea un risc de explozie.
  • Înlocuirea gratuită a racordului de conectare la gaz se va efectua la domiciliul proprietarului.

 BSH Electrocasnice srl face apel la toți posesorii de aragazuri marca Bosch, produse în perioada ianuarie 2009 – octombrie 2011, să verifice dacă aparatul lor electrocasnic este afectat de această acțiune voluntară de siguranță.

Citeste mai mult pe www.elecrozona.ro

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Back to top button