GamingPC&ConsolesTech&IT

Acționarii vor ca Disney să cumpere Activision-Blizzard

Știți cum Disney deține cam toată mass-media în acest moment și dictează cultura populară, generând un venit inimaginabil predominant de pe urma creațiilor altora și din domeniul public perpetuu jefuit? Dar pe lângă asta, știți ce le lipsește celor de la Disney? Jocuri. Și știți ce companie ar avea de gând să cumpere Disney? Nu, nu Electronic Arts, e cea din titlu.

Compania de investiții Gerber Kawasaki Inc., un acționar atât la Disney cât și la Activision, consideră că marea companie de jocuri ar fi numai bună de înfulecat de conglomeratul planetar. Unul din argumentele pentru această achiziție ar fi segmentul eSports asociat jocurilor Activision-Blizzard, ce s-ar potrivi bine cu rețelele de televiziune ale companiei Disney.

Desigur, faptul că jocurile în sine generează o grămadă de bani, iar Overwatch arată a ceva scos de Pixar probabil nu strică. Există doar un impediment în planul acestui acționar, faptul că Activision-Blizzard valorează peste 30 de miliarde de dolari, iar după ce a cumpărat Fox, probabil Disney nu va face achiziții la fel de mari pentru o vreme… nu o vreme îndelungată, totuși, încă mai există lucruri care nu au fost asimilate.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button