MORE

Acesta este Android TV!

Google aparent lucreaza la o noua platforma media pentru televizoare, Android TV. Aceasta informatie a fost sustrasa direct din niste documente de la Google scurse pe internet.
Din capturile de ecran putem vedea ca viitoarea interfata Android TV imprumuta destul de mult din interfata Xbox Live, dar cu toate acestea, este destul de bine adaptata la stilul tipic Google.

android-tv-01

Din acele documente reiese faptul ca Android TV va aduce support pentru o multitudine de servicii terte, precum Hulu, Netflix, Sonzga, Pandora, Vevo, dar si support pentru aplicatii native precum Hangouts sau Youtube. Evident are la baza contul Google, prin care se poate cumpara sau inchiria muzica, filme, seriale si cel mai probabil va putea rula aproape orice apicatie de Android.
Inca nu se stie daca Google va construi dispozitive proprii pentru implementarea Android TV-ului sau va merge pe metoda pe care au adoptat-o cu Google TV, bazandu-se pe producatorii de televizoare existenti deja pe piata.
Deocamdata putem doar spera ca nu va dura mult pana la lansarea oficiala a probabil superiorului rival al Apple TV-ului.

android-tv-theverge-3_1020

android-tv-theverge-7_1020

Credit imagini: TheVerge

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button