GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

Acest mod recreeaza Duke Nukem 3D pe motorul din Serious Sam 3

Si este grozav!

Multumita unui duo de modderi bine intentionati, acum putem juca primul episod din Duke Nukem 3D recreat in engine-ul din Serious Sam 3. Numit Serious Duke 3D, nu este un port mot-a-mot, ci au fost facute anumite schimbari, precum zone regandite si extinse, valuri ocazionale de inamici sau lupte in arena si arme noi.

Munca celor doi modderi, Syndroid si NSKuber alaturi de o multime de imbunatatiri poate fi vazuta in video-ul de mai sus din care aflam ca exista si un mod VR (vei avea insa nevoie de Serious Sam 3 VR Edition pentru a-l putea accesa). Pe langa schimbarile enumerate mai sus, vedem si arme si inaimici din Duke Nukem Forever, alaturi de sunete pe care sigur nu aveai cum sa le auzi in Duke Nukem 3D.

Este oare posibil sa vedem si celelalte doua episoade undeva in viitor? Se pare ca nu: „Datorita timpului limitat si a resurselor, nu pot lucra si la celelalte episoade,” a scris Syndroid. „Cel putin nu la fel cum am lucrat la episodul curent.” Modderul a mai adaugat ca este posibil „sa cream si episoadele 2 si 3 in cate o singura harta care ar include majoritatea punctelor de reper dintr-un episod, intr-un singur nivel.”

Detalii despre cum puteti instala acest mod sunt disponibile pe pagina din Steam Workshop. Vei avea nevoie de Serious Sam Fusion si o copie de Serious Sam 3 pentru a rula Serious Duke 3D.

PC Gamer

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button