PCReviewsTECH

Acer Swift 3 2018 Review – Ultrabook mic si elegant, dar suficient de puternic

Acer Swift 3 2018 este un laptop care face parte din gama de business. Acesta a a fost actualizat din punct de vedere hardware.

Acer Swift 3 2018 are un ecran de 14 inch cu un procesor Intel Core i3 8145U si o placa video dedicata de la Nvidia. Ecranul dispune de un panou de calitate de tip IPS la rezolutie Full HD. Luminozitatea ecranului este buna, iar culorile arata foarte bine, de asemenea si scrisul, el fiind foarte clar.

Procesorul i3 81450U face parte din generatia Kaby Lake Refresh. Acesta dispune de doua nuclee cu patru fire de executie. Frecventa de baza este de 2.1GHz dar care urca cu turbo pana la 3.9GHz, pastrand un TDP de 15w. Placa video dedicata este o Nvidia MX150. Aceasta face parte din gama mid range si putem spune ca echivaleaza ca performante cu un GT1030 pentru desktop. Asadar o placa bunicica pentru gaming ocazional la detalii scazute, dar suficient de buna pentru a edita poze si clipuri Full HD. MX150 are evident suport pentru DX12. Aceasta lucreaza la o frecventa de 1797MHz si are 2GB vRAM dedicati.

Carcasa laptopului este realizata din aluminiu, finisat  foarte bine, oferind un aspect premium la utilizare. Pe parte de conectivitate acesta este si mai interesant deoarece are suport pentru retelele WiFi pe 160MHz, asadar este pe standard Gigabit si optional putem alege varianta cu modem 4G.

Pentru stocare avem un SSD de 120GB in timp ce memoria RAM are o capacitate de 4GB, fiind doar un slot ocupat. Acesta este modelul primit de noi pentru testare, insa el se regaseste si in variata mai performanta cu procesor i7, 512GB SSD si 8GB RAM. Bateria are o autonomie de maxim 12 ore, dar evident aceasta va depinde de modul in care utilizati laptopul. Laptopul ne place, iar Acer a evoluat mult fata de anii trecuti, mai ales la capitolul design.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button