MORE

Acer se apuca de VR

Toata lumea pare sa fi trecut la VR, Acer anuntand ca a facut primul pas in acest domeniu printr-un parteneriat cu studioul Starbreeze.

Cu ceva timp in urma, Starbreeze (care printre altele detine acum si Overkill, studioul care a creat Payday) a dezvaluit StarVR, o noua solutie de realitate virtuala care se lauda cu un camp de vedere de 210 grade. Starbreeze nu este tocmai un producator de hardware, fiind un studiou de jocuri recent trecut la gradul de publisher. Asa ca ramanea mereu intrebarea: Cine va produce StarVR?

StarVR

Raspunsul exista acum, Acer. Compania anunta nu doar ca va produce StarVR, dar va colabora la dezvoltarea sa. Si daca va intrebati ce ar putea avea Acer de castigat din asta, raspunsul ar trebui sa fie destul de evident. StarVR functioneaza pe aceeasi idee ca Rift si Vive, are nevoie de un PC potent la care sa fie conectat.

Asa ca Acer va mai vinde PC-uri si laptop-uri gandite pentru a merge mana in mana cu StarVR. Solutia de realitate virtuala gandita de Starbreeze este facuta sa functioneze pentru o varietate de aplicatii, nu doar jocuri si nu doar in casa. StarVR ar putea fi utilizat intr-o varietate de locatii, precum parcuri de distractii care folosesc deja atractii VR.

[The Verge]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button