TECH

Acer Predator Z850 – proiectorul care iti schimba viata de gamer

Companiile tind sa se specializeze pe anumite segmente de piata, oferind astfel solutii din ce in ce mai pertinente si mai accesibile. Pe de alta parte, tot norodul stie ca tehnologia de varf costa, iar un setup de livingroom cu foarte putine cabluri, care sa ofere fidelitate si un timp de raspuns fulgerator este un „moft” foarte costisitor.

Un „moft” pe care ne-am gandit sa-l exploram: ce ofera in acest moment tehnologia pentru gameri in materie de proiectoare?! Plecam la drum cu niste criterii clare: primul si cel mai important este un proiector laser capabil de streaming HD 1080P fara probleme in 60 de cadre pe secunda. Apoi, urmarim ca acel proiector sa ne ofere o imagine mai mare de 100 de inci, ca la final sa analizam si contrastul, minimum acceptat, in acest caz fiind 100.000 la 1! Daca se poate si 3D, pentru ca un bilet de cinema este scump…. nu ne suparam!

Si… n-a trebuit sa cautam prea mult: Acer Predator Z850! Acer Predator Z850 ofera cam tot confortul cerut de gameri si cinefili, aducand in plus  optiuni pe care nici nu stiai ca le doresti. De exemplu posibilitatea de a afisa 24:9 iar Acer Z850, spre surpriza noastra nu distorsioneaza imaginea! Lucru care credem ca are legatura cu felul in care Acer a pozitionat lentila proiectorului, Z850 avand abilitatea de a putea proiecta o imagine destul de mare, fara a fi necesara amplasarea sa pe un perete paralel. Un efort care te scuteste de necesitatea unui trepied pentru Z850, fiind necesari doar 47cm pentru ca ecranul de 120 de inch sa fie afisat.

Bun, am notat faptul ca Acer Predator Z850 este compact si ca stie sa ne afiseze o imagine de 120 de inch! Cum este experienta in timpul utilizarii? Pentru ca pana la urma, pentru un proiector cu un asemenea pret, trebuie sa avem o proiectie senzationala. Ei bine… da! Acer Predator Z850 iti aduce sala de cinema la tine acasa, in conditiile in care discutam despre un proiector gandit pentru gaming!

Contrastul de 100.000 la 1 se simte indiferent de ora la care te-ai gandit sa te delectezi cu un joc sau un film, cu toate ca in lumina directa se mai pierd unele detalii. Dar nu indeajuns cat sa distruga experienta.

In concluzie avem parte de un proiector extrem de performant cu un timp de raspuns de 1ms si capabil sa ofere o imagine extrem de mare.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button