PC

Acer Predator Triton 700 – Din categoria mic si rau

„Acer conduce câteva noi produse incredibile pentru categoria gaming și VR-ready, iar Intel este încântat să colaboreze pentru a împinge ceea ce este posibil pe platforma PC”, a declarat Frank Soqui, Director General al Grupului Virtual Reality și Gaming de la Intel Corporation. „Este uimitor ce se poate face cu factorul de formare mobilă în aceste zile, nu doar la capătul superior, dar și pentru VR emergente în mainstream-alimentat de procesoarele Intel Core 7 de generație de înaltă performanță”.

Pornind de la 2.999 de dolari (3.339 de euro), Predator Triton 700 este doar relativ accesibil comparativ cu Predator 21 X. Dar dacă puteți aduna trei mari pe un laptop, ceea ce veți obține este un sistem puternic care nu vă va arunca înapoi Când o lugi de la un loc la altul.

Predator Triton 700 sport un șasiu de aluminiu și verifică în 2.6kg (5.7 lire) – departe de ultrabook teritoriul, dar cu siguranță gestionabil pentru un laptop de jocuri. Talia ei măsoară doar 18,9 mm (0,74 inci). Este mult mai subțire și mai ușoară decât nu numai laptopurile Predator 21 X, dar cele mai moderne.

Acer declară că aceste laptopuri sunt alimentate de procesoare Core pe baza celei mai recente arhitecturi Kaby Lake a Intel. Acestea includ și grafica grafică Nvidia GeForce 10, două SSD-uri NVMe PCIe în RAID 0 și până la 32GB de DDR4-2400MHz.

Toate acestea se combină pentru a conduce un afișaj IPS de 10,6 cm cu 1080p cu suport G-Sync. De asemenea, Acer împinge unghiul VR în colaborare cu Intel.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button