PCReviews

Acer Predator 21X, laptopul de gaming care este un elogiu adus exagerării!

Dacă televizoarele și monitoarele de calculatoare desktop cu ecran curbat nu erau suficiente, Acer a decis să dea lovitura pe piața laptopurilor de gaming cu primul laptop cu ecran curbat din lume! Acum, monstrul de la Acer, Predator 21 X, este disponibil și în România, la un preț care este însă prohibitiv pentru cei mai mulți dintre noi, de peste 50.000 de lei! Un elogiu adus exagerării de firma taiwaneză! De la preț și până la specificațiile acestei limuzine a laptopurilor de gaming!

Cu toate acestea, pentru pasionatii puțini si norocoși pentru care banii nu sunt o problemă, Acer Predator 21X este cu adevărat un ”must have”. Echipat cu procesor Intel Core i7 din generaţia 7, 64GB memorie RAM, HDD de 1TB şi SSD de 1TB, 5 ventilatoare de răcire, ecran curbat IPS de 21″ (rezoluţie 2560×1080 cu rată de refresh de 120Hz) şi două plăci grafice NVIDIA GeForce GTX 1080 în SLI, Acer Predator 21X promite o experiență de gaming cu adevărat captivantă.

Tehnologia Tobii eye-tracking a laptopului Acer Predator 21X permite jucătorilor să identifice inamicii, să ţintească sau să se adăpostească printr-o simplă privire la obiectele de pe ecran, în peste 45 de jocuri, cum ar fi Elite Dangerous, Deus Ex: Mankind Divided sau WATCH DOGS 2. Ecranul curbat este dotat cu tehnologia NVIDIA G-SYNC, pentru o experienţă de joc fluidă şi clară.

Lista dotărilor este completată cu placa de reţea Killer DoubleShot Pro, capabilă să selecteaze automat cea mai rapidă conexiune la reţea (Ethernet sau wireless), trimiţând tot traficul cu prioritate ridicată prin acea interfaţă, în timp ce traficul standard este trimis prin cealaltă. Acest lucru asigură faptul că traficul cu prioritate ridicată va fi direcţionat întotdeauna către cea mai rapidă şi mai sigură conexiune. Thunderbolt 3 este disponibil printr-un port USB-C, cu viteze de până la 40 Gbps.

Tastatura mecanică full-size este echipată cu taste Cherry MX Brown, cu opţiune de programare individuală a culorii de iluminare, oferind 16.7 millioane de variante. Tastatura numerică unică permite întoarcerea şi transformarea sa într-un Precision Touchpad. Tastatura mecanică a lui Acer Predator 21X lasă atât de mult spațiu la dispoziție, încât taiwanezii au decis să amplaseze touchpad-ul în dreapta tastaturii și nu sub aceasta, ca de obicei. Mai mult, touchpad-ul este detașabil, poate fi întors și folosit ca tastatură numerică.

Pentru cei care au curiozități legate de greutatea lui Acer Predator 21X, trebuie spus că acest laptop cântărește 8 kilograme. Pentru a fi transportat în condiții de maximă siguranță, fiecare Acer Predator 21X vine într-o geantă rigidă, capabilă să depoziteze atât notebook-ul, cât și accesoriile sale.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button