PCRSS PaginaDeMediaȘtiri ITTECH

Acer oferă detalii despre Chromebook 514

În cadrul evenimentului IFA 2018, Acer a dezvăluit o nouă serie de sisteme, printre care și un Chromebook nou, de top. Acesta este Chromebook 514 și este gândit să ofere un nivel de performanță și utilitate ridicat, la un preț destul de modest.

Sistemul este compus dintr-un ecran de 14 inch IPS, cu abilitatea de-a reda rezoluția de 1920×1080 și cu funcție tactilă opțională, la cererea utilizatorului. Chromebook 514 este construit folosind un șasiu metalic, oferindu-i rezistență suficientă pentru uzul de zi cu zi, iar touchpad-ul său este protejat cu un strat de Corning Gorilla Glass.

Sistemul este echipat cu o cameră web capabilă să capteze imagini în format HDR, tastatura vine cu iluminare integrată, iar în ceea ce privește conectivitatea, include porturi USB 3.1 Type-C reversibile, asigurând viteze foarte mari de transferi și permițând încărcarea bateriei. Aceasta are capacitate suficientă pentru a menține Acer Chromebook 514 în funcțiune pentru 12 ore. Nu au fost oferite informații despre procesorul folosit, cantitatea de RAM sau capacitatea de stocare.

acer Chromebook 514

În ceea ce privește componenta software, sistemul folosește, desigur, ChromeOS cu o varietate de aplicații de productivitate integrate, precum Microsoft Office și Skype.

Prețul pentru Chromebook 514 este de 350 de euro, iar data de lansare exactă încă nu a fost anunțată de către Acer.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button