MORE

Acer Liquid Zest Plus va fi echipat cu o baterie de 5000mAh!

Acer au dezvaluit cateva detalii despre modelul Liquid Zest Plus. Conform comunicatului, telefonul va costa 190$, iar lansarea va avea loc in luna Iulie.

Acer Liquid Zest Plus

Momentan nu se stie pe ce data va fi disponibil in Europa, dar faptul ca telefonul vine echipat cu o batierie de 5000mAh, cu siguranta a captat atentia utilizatoriilor. Acer sustine ca bateria va oferi o autonomie de pana la trei zile, in comparatie cu restul telefoanelor care depasesc cu greu si 6-7 ore de utilizare. Speram ca si restul companiilor mari sa urmeze acest trend si sa integreze baterii cu capacitate cat mai mare, chiar daca telefonul va fi cu 1mm mai gros.

[Sursa]

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button