MORE

Acer lanseaza o noua gama de proiectoare

Acer anunta lansarea a trei noi tipuri de proiectoare noi, care fac parte din gama sa de produse Eco-friendly. Asta inseamna ca pot consuma cu pana la 90% mai putina energie ca modelele standard, iar lampile au o durata de viata de pana la 30 de mii de ore.

Proiectoarele din seria Acer H7 au avantajul ca pot fi pozitionate la distantă foarte mica de perete fara a afecta detaliile si calitatea a imaginii, care are o rezolutie de 1920×1080. Multumita iluminarii ridicate si a suportului pentru 3D, proiectoarele seriei H7 sunt potrivite pentru proiectie si pe timpul zilei.

Modelele din seria Acer H6518BD ofera o luminozitate de 3200 de lumeni, asigurand o imagine detaliata si pe timp de zi. Iar cele din seria Acer V7500 ofera 100% sRGB si incorporeaza tehnologia Acer LumiSense+. Toate aceste proiectoare includ tehnologiile Acer ColorPurity+, ColorBoost3D si ColorSafe II.

Acer H7 poate fi gasit deja in magazine, la pretul de 3.500 RON, la fel si Acer H6518BD, de la 3000 RON cu TVA. Proiectorul Acer V7500 va fi disponibil de saptamana viitoare, pornind de la 3.280 RON.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button