GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Acer lansează o bestie a gamingului – noul notebook Predator Helios 500

Acer a prezentat în cadrul conferinței de presă next@acer ce a avut loc pe 23 mai la New York, două noi notebook-uri de gaming din familia Predator Helios. Este vorba despre modelul Predator Helios 500 extrem de puternic, cu procesoare Intel Core™ i9+ generația 8 și Predator Helios 300 Ediție Specială care include specificații actualizate față de predecesorul său și un șasiu alb, distinctiv. Ambele modele oferă performanțe VR-Ready, tehnologii termice avansate și conectivitate rapidă.

Jerry Kao, președintele IT Products Business, Acer Inc., a declarat:

Ne-am extins linia de laptopuri de gaming Predator Helios ca răspuns la solicitările jucătorilor care își doresc performanțe extreme în deplasare. Notebook-urile Predator Helios 500 și Helios 300 sunt echipate cu tehnologii termice proprietare Acer și componente performante care, împreună cu software-ul nostru premiat, oferă experiențe de gaming de neegalat.

Steve Long, Vicepreședinte și Director General, Sales and Marketing Group, Computing Client, Intel, a adăugat și el:

Procesorul Intel Core i9+ generația 8, pentru laptopuri de gaming și creație, oferă cea mai înaltă performanță pe care Intel a livrat-o vreodată pentru această clasă de dispozitive, fiind proiectat pentru entuziaștii care își doresc experiențe de joc premium atât acasă, cât și în deplasare. Relația lungă dintre Intel și Acer a dat naștere unor produse uimitoare de-a lungul anilor, iar noile notebook-uri de gaming Acer Predator Helios sunt exemple puternice a ceea ce este posibil cu acest nivel de performanță fără precedent.

Predator Helios 500 este o bestie de gaming echipată cu ecrane 4K de 144Hz

Proiectat pentru jucătorii profesioniști, Predator Helios 500 este o bestie de gaming. Dispune de procesoare overclockabile Intel Core i9+ generația 8 și grafică overclockabilă GeForce® GTX 1070. Memoria Intel® Optane™ îmbunătățește timpul de reacție și de încărcare, în timp ce SSD-urile ultra-rapide NVMe PCIe, rețeaua Killer DoubleShot Pro și memoria de până la 64GB mențin acțiunea, făcând Helios 500 notebook-ul ideal pentru jocuri AAA cu grafică solicitantă și live streaming.

Imaginile de calitate superioară sunt afișate pe ecranele UHD 4K sau FHD IPS de 17,3-inch, cu rate de refresh de 144 Hz, pentru un joc fără blur și fără întreruperi. Tehnologia NVIDIA® G-SYNC® este suportată atât pe afișajul încorporat, cât și pe un monitor extern, permițând imagini fluide, fără întreruperi sau sacadări. Pentru cei care își doresc experiențe cât mai captivante în gaming, 3 porturi duale Thunderbolt™ și porturile display și HDMI 2.0 suportă până la trei monitoare externe. Două difuzoare, un subwoofer și tehnologia Acer TrueHarmony™ și Waves MAXX Audio® oferă un sunet incredibil și calitate audio 3D hiper-realistă, utilizând Waves Nx™.

Helios 500 este răcit cu două ventilatoare de metal AeroBlade™ 3D și cinci conducte de căldură care distribuie aer rece către componentele cheie ale dispozitivului, eliberând simultan aerul cald. Viteza ventilatorului poate fi controlată și personalizată prin intermediul aplicației Predator Sense.

Tastatura cu iluminare RGB oferă patru zone de iluminare cu suport pentru până la 16,8 milioane de culori. Tehnologia anti-ghosting oferă controlul final pentru executarea comenzilor și combo-urilor complexe și poate fi configurată prin intermediul a cinci taste programabile dedicate.

Aplicația Acer Predator Sense poate fi utilizată pentru a controla și monitoriza componentele vitale ale notebook-ului de la o interfață centrală, inclusiv overclocking, iluminare, taste rapide, temperatură și control al ventilatoarelor.

Predator Helios 300 Ediție Specială aduce o notă sofisticată în design-ul laptopurilor de gaming

Gama accesibilă Helios 300 primește astăzi un nou model în Ediție Specială care este echipat cu un șasiu din aluminiu complet alb, accentuat cu ornamente aurii, un design neobișnuit dar chic pentru notebook-urile de gaming.

Helios 300 Ediție Specială (PH315-51) permite o experiență de joc extrem de fluidă prin intermediul ecranului FHD IPS de 15,6 inch cu o rată de refresh de 144 Hz. Rata de refresh rapidă scurtează timpul de redare a frame-urilor și reduce input lag-ul pentru a oferi jucătorilor o experiență excelentă în jocuri. Este alimentat de procesoare până la Intel Core i7+ generația 8, grafică GeForce GTX 1060 overclockabilă, o unitate SSD PCIe Gen 3 NVMe de până la 512 GB și o unitate HDD de până la 2 TB.

Helios 300 Ediție Specială este de asemenea echipat cu până la 16GB memorie DDR4 și poate fi upgradat până la 32 GB. Memoria Intel Optane accelerează timpul de încărcare a jocurilor și aplicațiilor, de acces la informații și îmbunătățește capacitatea de reacție globală a sistemului. În plus, Gigabit Ethernet oferă conexiuni rapide prin cablu, în timp ce Wi-Fi Gigabit este furnizat de cel mai recent Intel Wireless – AC 9560, care oferă transferuri de până la 1,73 Gbps atunci când se utilizează canale de 160 MHz (2×2 802.11ac, dual-band 2.4GHz și 5GHz).

Helios 300 Ediție Specială include de asemenea două ventilatoare metalice ultra-subțiri (0.1mm) de tip AeroBlade™ de la Acer, proiectate cu aerodinamică avansată și flux de aer superior pentru a menține sistemul rece. Acestea pot fi controlate cu aplicația Acer Predator Sense, care oferă trei moduri de utilizare:

  1. Coolboost: Pentru jocuri cu încărcare greoaie, randare, streaming și consum video extins
  2. Normal: Pentru unelte de productivitate cum ar fi Microsoft Office
  3. Silent: Pentru navigare web și chat online

Prețuri și disponibilitate

Notebook-urile de gaming Predator Helios 500 vor fi disponibile în America de Nord din luna iunie la prețuri de la $1,999; și în EMEA din Mai la €1,999.

Specificațiile exacte, prețurile și disponibilitatea pot varia în funcție de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitate, specificațiile produselor și prețuri pe anumite piețe, vă rugăm să contactați cel mai apropiat birou Acer prin intermediul www.acer.com.

Noile modele Predator Helios 500 și Helios 300 au fost lansate ieri la evenimentul de presă next@acer ce are loc anual în New York, unde compania anunță o varietate de noi dispozitive și soluții pentru gameri, designeri, familii, studenți și profesioniști. Pentru mai multe informații, vizitați www.acer.com/nextatacer.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button