PCTECHTech&IT

Acer lansează noul Swift 7

București (8 ianuarie 2018) Acer lansează astăzi cel mai subțire laptop din lume, noul Swift 7 (SF714-51T). Având o grosime de doar 8,98 mm, noul Swift 7 este un PC echipat cu Windows 10 și care este proiectat pentru mobilitate, cu un design ultraportabil ce îmbină un procesor puternic Intel® Core™ i7, durată de viață a bateriei pe întreaga zi și o conexiune personală, de încredere, 4G LTE.

„Suntem extrem de mândri să putem produce cel mai subțire laptop din lume”, a declarat Jerry Kao, Președintele IT Products Business al Acer Inc. „Bazându-ne pe descoperirile ingineriei din generația anterioară, noul Swift 7 este un produs avansat, cu un șasiu mai subțire, performanță puternică și conectivitate permanentă 4G LTE pentru profesioniștii aflați în mișcare.”

„Următorul PC pe care cineva l-ar cumpăra ar trebui să fie un PC excelent, puternic pentru a alimenta cele mai noi și bogate experiențe, pe tot parcursul zilei”, a declarat Chris Walker, vicepreședinte Intel Corp. „Acer Swift 7 oferă performanțele scontate și depășește modelul anterior oferind conectivitate 4G LTE într-un design ultra-subțire, uimitor. Este PC-ul perfect pentru cei care au lucruri de făcut și pot crea conținut oriunde, în orice moment.”

„Noul Swift 7 de la Acer este un PC echipat cu Windows 10 excelent pentru profesioniștii care lucrează în deplasare sau pentru utilizatorii care își doresc portabilitate și conectivitate”, a declarat Peter Han, Vicepreședinte, Partner Devices and Solutions, Microsoft Corp. „Swift 7 este subțire, ușor și perfect pentru cei care doresc să fie conectați când se află în mișcare.”

Conectivitate neîntreruptă

Design-ul subțire al lui Acer Swift 7 este doar începutul noilor caracteristici oferite. Conectivitatea Intel XMM 4G LTE încorporată oferă utilizatorilor productivitate, fiind deosebit de utilă pentru profesioniștii care doresc să elimine problemele legate de conexiunile fără fir pe drum, astfel încât să se poată concentra asupra sarcinilor urgente. Pe lângă slotul pentru cartela Nano SIM, Swift 7 dispune de tehnologie eSIM, care permite descărcarea și activarea profilelor eSIM. Swift 7 este livrat cu un profil Transatel prevăzut cu până la 1 GBi de date gratuite valabile timp de o lună în 48 de țăriii, pentru a ajuta utilizatorii să înceapă folosirea acestuia imediată, în timp ce planurile de date suplimentare pot fi cumpărate cu ușurință în întreaga lume. Tehnologia wireless 802.11ac cu 2×2 MIMO asigură conexiuni fiabile și rapide la rețeaua de domiciliu sau de la birou.

Puternic și elegant

Echipat cu un procesor Intel® Core™ i7 din generația a 7-a, Swift 7 oferă performanțe incredibile, o experiență Windows 10 fluidă și o durată de viață a bateriei de până la 10 ore. SSD-ul PCIe cu capacitate de 256 GB oferă suficient spațiu de stocare pentru păstrarea fișierelor importante la îndemâna utilizatorului, iar cei 8GB de memorie LPDDR3 mențin fluiditatea și receptivitatea multitasking-ului. Un cititor de amprentă permite conectarea mai sigură și fără parolă prin Windows Hello.

Șasiul de aluminiu al Swift 7 este elegant și plăcut la atingere, perfect pentru profesioniștii moderni care doresc un aspect sofisticat. Noul ecran de high-resolution a fost crescut la 14 inchi și oferă un display Full HD IPSiii, Acer Color Intelligence™ pentru o claritate realistă din orice unghi, precum și un touchscreen Corning® Gorilla® Glass NBT™ și touchpad. Tastarea nu a fost niciodată mai ușoară grație tastaturii iluminate a Swift 7, extrem de utilă în condiții de lumină scăzută, cum ar fi zborurile internaționale de lungă durată sau călătoriile cu trenul.

Spin 3: Destinat să atragă atenția

Acer a anunțat, de asemenea, lansarea laptopului Spin 3 (SP314-51) reînnoit, creat pentru utilizatorii care caută un dispozitiv versatil pentru productivitate și divertisment pe durata întregii zile. Balamaua durabilă 360° permite funcționarea în modul laptop, tabletă, afișaj și chiar cort pentru economisirea spațiului, toate într-un singur dispozitiv. Acum echipat cu un procesor puternic Intel Core din generația a 8-a și opțiuni impresionante de stocare, Spin 3 îmbină performanțele excepționale cu portabilitatea. Oferă o durată de viață a bateriei de până la 12 oreiv pentru lucrul digital și joacă în mișcare și două difuzoare frontale cu tehnologie Acer TrueHarmony™. Ecranul de 14 inchi al Spin 3 oferă imagini vii cu tehnologia Full HD IPS, permițând conținutului pe ecran să strălucească în detalii excepționale.

Prețuri și disponibilitate*

Acer Swift 7 va fi disponibil în America de Nord din luna martie, la prețuri de la 1.699 USD, iar în EMEA din luna aprilie la prețuri începând de la 1.699 EUR.

Acer Spin 3 va fi disponibil în America de Nord din luna februarie, la prețuri de la 599 USD, iar în EMEA din luna ianuarie la prețuri începând de la 649 EUR.

*Specificațiile exacte, prețurile și disponibilitatea pot varia în funcție de regiune.

i Pentru dispozitivele comercializate în Germania, perioada gratuită nu va fi fisponibilă pentru utilizare domestică, dar perioada de valabilitate va fi extinsă la șase luni pentru utilizare în străinătate. Pentru dispozitivele vândute în Canada, deoarece planul de probă nu include acoperire internă, perioada de valabilitate va fi de asemenea extinsă la șase luni pentru a fi utilizată în străinătate.

ii Belarus, Belgia, Bulgaria, Croația, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Israel, Italia, Japonia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Madeira, Malaezia, Malta, Montenegru, Olanda, Norvegia, Filipine, Polonia, Portugalia, România, Federația Rusă, Serbia, Singapore, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția, Taiwan, Thailanda, Turcia, Ucraina, Regatul Unit, Statele Unite și Vietnam

iii Toate brandurile și produsele menționate în acest comunicat includ marca înregistrată a companiilor aparținătoare și sunt utilizate exclusiv pentru a descrie identitatea produselor.

iv Durata de viață a bateriei se bazează pe modul de testare a productivității MobileMark 2014® cu wireless pronit. Detalii despre testarea MobileMark 2014 pot fi găsite pe www.bapco.com. Durata de viață a bateriei este doar pentru comparație. Durata de viață reală a bateriei variază în funcție de model, configurație, aplicație, setările de gestionare a alimentării, condițiile de funcționare și caracteristicile utilizate. Capacitatea maximă a bateriei scade odată cu timpul și cu utilizarea.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button